Arctic Nutrition nominert av Deloitte

kapsler

Arctic Nutrition AS er nominert til Deloitte Fast50

Nylig lanserte Deloitte de 50 utvalgte bedriftene til kåringen Deloitte Fast50, og vi kan med glede kunngjøre at Arctic Nutrition AS er nominert. Arctic Nutrition AS er med det en av 50 bedrifter som skal gjøre seg verdig til tittelen som Norges raskes voksende teknologiselskap i 2019.

Deloitte Fast50 er en kåring av Norges raskest voksende bedrifter innen bransjene teknologi, media, telekom og bioteknologi.

For å bli kvalifisert kreves det at bedriftene leverer produkter eller tjenester som er basert på egenutviklet, innovativ teknologi, eller at de har funnet en innovativ måte å bruke eksisterende løsninger på. Samtidig har bedriftene vist seg levedyktige gjennom reell omsetning og vekst. Dette er med andre ord viktige bedrifter i norsk verdiskaping.

I 16 år har Deloitte Norge kåret de 50 raskest voksende teknologiselskapene i landet. Hvem som kommer på listen, er i hovedsak basert på en analyse av bedriftenes omsetningsvekst de siste fire årene. Blant fleire tusen bedrifter blir et utvalg på 50 bedrifter rangert som de mest verdige kandidatene.

I år har Deloitte leitet frem imponerende veksthistorier, og latt seg inspirere av gründerviljen i norsk industribygging.

Blant disse er altså historien til grunnleggeren Hogne Hallaråker og resten av ildsjelene i Arctic Nutrition AS.

Vi er stolte av å få denne anerkjennelsen fra Deloitte, og samtidig få anerkjennelse for at vi gjør noe riktig. For vi har troen på den innovative teknologien vi bruker i fremstillingen av produktene våres, og vi vil fortsette å jobbe hardt for en framtidig utvikling i Arctic Nutrition AS.

Kontakt oss