´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Romega 180 kapselboks

4 grunner til å ta Romega

Har du noen gang lurt på om det egentlig er noen forskjell på de ulike omega-3-kosttilskuddene som finnes på markedet? Det er det! Men hva er det som er så spesielt med nettopp Romega?

Vi har tatt vare på flere av de spesielle ingrediensene som finnes i silderogn og laget Romega. Resultatet er et omega-3-kosttilskudd av høy kvalitet, og som av ulike grunner skiller seg fra flere andre kosttilskudd. Her får du svar på hvorfor Romega kan være et bra alternativ for deg som ønsker en ekstra kilde til omega-3.

1. Et kosttilskudd som er ekstrahert fra silderogn

Visste du at Romega er det eneste omega-3-produktet på det norske markedet som er ekstrahert fra silderogn? Silderogn er et fantastisk råstoff. Ikke bare er den bærekraftig og naturlig, men det inneholder også alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler som silda trenger for å utvikle seg presist. Mange av disse næringsstoffene er blitt bevart i prosessen fra rogn til kapsel.

2. Olje som er blandbar med vann

Har du noen gang forsøkt å blande olje med vann? Da har du trolig sett at oljen skiller seg fra vannet. Det er fordi de fleste oljer er i form av triglyserider. Denne fettypen dominerer i de aller fleste omega-3-produkter på markedet.

Romega, på sin side, har et høyt innhold av omega-3-bundet fosfolipider. Denne fettformen er blandbar med vann, i motsetning til vanlig fett. Blandbarheten med vann kan bidra positivt til opptaket av omega-3-fettsyrer i kroppen.

3. Gir ingen fiskeoppstøt

Om du tidligere har tatt tilskudd av fiskeoljer er sjansen stor for at du har opplevd de velkjente «fiskeoppstøtene» etter inntak. Det at Romega inneholder omega-3-bundet fosfolipider er positivt for de som ikke liker slike fiskeoppstøt.

Fosfolipider finnes naturlig i cellemembraner hos oss mennesker, og er faktisk et av de vanligste lipidene i menneskekroppen. Produkter med fosfolipider skiller seg fra mange tradisjonelle omega-3-produkter fordi de er blandbare med vann. Denne blandbarheten med vann kan bidra positivt til opptaket av omega-3-fettsyrer i kroppen og forhindrer at inntak av produktet gir fiskeoppstøt.

4. God hjernehelse

Omega-3-fettsyrene i Romega bidrar til god synshelse og hjertehelse, men også til god hjernehelse. Hjernen din styrer alle kroppens funksjoner, og omega-3-fettsyren DHA i Romega bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.* Romega er en rik kilde til DHA, og inneholder faktisk tre ganger mer DHA enn EPA. Romega er derfor et godt alternativ til deg som ønsker et produkt for hjernen.

Sørg for at du får i deg DHA hver dag, og bidra til å opprettholde hjernehelsen din hele livet.

*) Gunstig effekt for hjerne og syn oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA, og for hjertet et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA. To kapsler Romega daglig vil gi deg dette.

Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® HJERNE med B-vitaminer

Påfølgende forsendelser blir levert hver 4. måned for kun kr 796 (kr 199 pr mnd)

Introduksjonspris: GRATIS. Kun kr 79 i porto

Portofritt levert hver 4.måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk! Jeg bestiller abonnement på Romega HJERNE og får første forsendelse gratis. Jeg
betaler kun kr 79,- i porto. Som abonnent vil du motta faste forsendelser med Romega HJERNE hver fjerde måned, til en pris av kun kr 796, portofritt
tilsendt (kr 199 pr. måned).

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes
eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får
du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du
kan motta tilbud via sms, post, tlf. eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket
via e-post eller telefon.