icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Smilende kvinne med omega-3 kosttilskudd

Adrienne velger kortreist omega-3

Adrienne Eikrem er en aktiv og eventyrlysten dame fra Ørsta på Sunnmøre. Hun er praktisk talt naboen til laboratoriet vårt i Hovdebygda, og vi er stolte av å ha en lokal ambassadør på laget. Nå skal du få vite litt om hvorfor Adrienne foretrekker Romega som sitt omega-3-kosttilskudd. 

Ønsker å være aktiv hele livet

Til tross for en travel hverdag klarer Adrienne å sjonglere studielivet med en hverdag som innebærer mye aktivitet utendørs. Om du ikke finner henne med randonee-skiene på vei opp en fjellside, så ser du henne antageligvis på vei til en annen aktivitet som innebærer friluft, spenning og økt puls.

Jeg elsker å trene ute i naturen. Jeg er ung nå, men jeg ønsker å ivareta helsen min hele livet. Derfor er jeg glad jeg oppdaget Romega.

Ønsker mer omega-3 i hverdagen

Adrienne har et sunt og variert kosthold til hverdags, men er ærlig på at hun ikke spiser fisk så ofte som hun skulle ønske. 

Av alle kosttilskudd så er nok omega-3 et av de aller viktigste for meg.

Som student er det er det greit å vite at Romega bidrar til normal hjernefunksjon, og så aktiv som jeg er i hverdagen så er det greit å vite at det også bidrar til normal hjertefunksjon.*

Bærekraftig og kortreist råstoff

Romega er forsket frem og utviklet i Ørsta. Silderogna som brukes for å lage Romega kommer fra den norske vårgytende silda som er fisket bærekraftig langs Mørekysten, rett utenfor Ørsta kommune. Her trives silda godt, i det kalde og friske havet på Møre. 

Her snakker vi kortreist omega-3. Og jeg vet at råstoffet er naturlig og rent, og det synes jeg er ekstra betryggende. 
 
Jeg ser på Romega som en investering i helsen. Derfor tar jeg Romega hver eneste dag, og det kommer jeg til å fortsette med.


 
*) Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til normalt syn og normal hjernefunksjon. Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Det får du fra to kapsler Romega.

Older Post Newer Post

Romega® Hjerne

149,00 NOK

Levering hver 2 måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega med DHA-fosfolipider for hjernehelsen.
For at du selv skal få oppleve Romega, gir vi deg hele 60 dagers forbruk for kun 149 kroner, direkte levert til din postkasse. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 40 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser annen hver måned for kun kr 199 pr måned (totalt kr 398) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema