´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Smilende kvinne med omega-3 kosttilskudd

Adrienne velger kortreist omega-3

Adrienne Eikrem er en aktiv og eventyrlysten dame fra Ørsta på Sunnmøre. Hun er praktisk talt naboen til laboratoriet vårt i Hovdebygda, og vi er stolte av å ha en lokal ambassadør på laget. Nå skal du få vite litt om hvorfor Adrienne foretrekker Romega som sitt omega-3-kosttilskudd. 

Ønsker å være aktiv hele livet

Til tross for en travel hverdag klarer Adrienne å sjonglere studielivet med en hverdag som innebærer mye aktivitet utendørs. Om du ikke finner henne med randonee-skiene på vei opp en fjellside, så ser du henne antageligvis på vei til en annen aktivitet som innebærer friluft, spenning og økt puls.

Jeg elsker å trene ute i naturen. Jeg er ung nå, men jeg ønsker å ivareta helsen min hele livet. Derfor er jeg glad jeg oppdaget Romega.

Ønsker mer omega-3 i hverdagen

Adrienne har et sunt og variert kosthold til hverdags, men er ærlig på at hun ikke spiser fisk så ofte som hun skulle ønske. 

Av alle kosttilskudd så er nok omega-3 et av de aller viktigste for meg.

Som student er det er det greit å vite at Romega bidrar til normal hjernefunksjon, og så aktiv som jeg er i hverdagen så er det greit å vite at det også bidrar til normal hjertefunksjon.*

Bærekraftig og kortreist råstoff

Romega er forsket frem og utviklet i Ørsta. Silderogna som brukes for å lage Romega kommer fra den norske vårgytende silda som er fisket bærekraftig langs Mørekysten, rett utenfor Ørsta kommune. Her trives silda godt, i det kalde og friske havet på Møre. 

Her snakker vi kortreist omega-3. Og jeg vet at råstoffet er naturlig og rent, og det synes jeg er ekstra betryggende. 
 
Jeg ser på Romega som en investering i helsen. Derfor tar jeg Romega hver eneste dag, og det kommer jeg til å fortsette med.


 
*) Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til normalt syn og normal hjernefunksjon. Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Det får du fra to kapsler Romega.

Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® HJERNE med B-vitaminer

Påfølgende forsendelser blir levert hver 4. måned for kun kr 796 (kr 199 pr mnd)

Introduksjonspris: GRATIS. Kun kr 79 i porto

Portofritt levert hver 4.måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk! Jeg bestiller abonnement på Romega HJERNE og får første forsendelse gratis. Jeg
betaler kun kr 79,- i porto. Som abonnent vil du motta faste forsendelser med Romega HJERNE hver fjerde måned, til en pris av kun kr 796, portofritt
tilsendt (kr 199 pr. måned).

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes
eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får
du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du
kan motta tilbud via sms, post, tlf. eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket
via e-post eller telefon.