´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Mann smiler til kamera

Alexander ble anbefalt Romega av svigerfar

Etter å ha blitt anbefalt Romega av sin svigerfar ble Alexander på kort tid overbevist om at dette var det riktige kosttilskuddet for han. Han er nå 33 år og har vært fast bruker av Romega i snart tre år.

Alexander har en balansert hverdag som til vanlig fylles av arbeid, trening og kvalitetstid med samboeren. Til daglig har han en krevende jobb som jurist i et Nordisk konsulentselskap, og på fritiden er han en ivrig mosjonist.

Jeg er veldig interessert i trening generelt, og konkret langrenn. Jeg bruker mesteparten av min aktive fritid på rulleski om sommeren og langrennsski om vinteren. Jeg liker å gå lange skirenn, som Vasaloppet. Jeg er også glad i å reise sammen med samboeren min, både innenlands og utenlands. 

Ble overbevist av svigerfar

Romega var et helt ukjent produkt for Alexander før han bestemte seg for å gi det en sjanse. For en svigerfars tips skal man vel kanskje ikke kimse av? Og det gjorde heller ikke Alexander.

Jeg hadde aldri hørt om produktet før min svigerfar entusiastisk tipset samboeren min og meg – og hele familien strengt tatt – om Romega. Han hadde da vært fast bruker en stund, og var veldig fornøyd. Jeg er alltid litt skeptisk til slike kostholds-supplementer, men tenkte «hvorfor ikke?».

En stor interesse for trening og kosthold

Alexander har alltid hatt en stor interesse for kosthold og trening, og helsen har vært god gjennom hele livet. I 2018 fikk han en økt interesse for matvarer og hvordan de påvirker kroppen, og tok et dypdykk ned i «ernæringsverden». Det var på dette tidspunktet han ble introdusert for Romega.

Romega’en traff meg sikkert til rett tid; i en fase hvor jeg var usedvanlig interessert i alt som kunne bidra til å ivareta helsen min.

Jeg er jo generelt veldig opptatt av å bevare helsen min, og tenkte at det sikkert ikke skader med litt ekstra vitamin D i hverdagen. Dersom det i tillegg er en sjanse for at det kan bidra til å opprettholde hjernens funksjon på arbeid, og ikke minst bidra til å ivareta min helse, er det verdt et forsøk, tenker jeg!*

Noe annet enn det man kjøper ellers   

Alexander har troen på gode investeringer i helsen, men er også opptatt av å sette seg inn i produkter før han går til innkjøp. Han leste seg derfor grundig opp på Romega og satte seg ordentlig inn i fagfeltet. Han konkluderte med at Romega måtte testes ut.

Jeg ble solgt av at dette virket å kunne være lettere opptakelig enn vanlige tran-produkter, som jeg har prøvd før.

Romega virker å være en nisje på omega-3-markedet – noe annet enn det man kjøper ellers. Produktet appellerer 100% til meg fordi jeg føler at det rett og slett har «det lille ekstra».

«Et kosttilskudd som jeg faktisk har troen på»

Romega ble raskt en del av de hverdagslige rutinene til Alexander. Etter å ha tatt Romega hver dag i snart tre år er Alexander sikker i sin sak - Romega er det riktige omega-3-produktet for han.

Om jeg skal nevne tre grunner til at jeg velger Romega fremfor andre omega-3-kosttilskudd, så er det først og fremst fordi jeg har troen på at dette er et produkt som faktisk kan bidra til å ivareta min egen helse.* For det andre så kan produktet gi et effektivt opptak av omega-3 i kroppen. For det tredje har produsentene vært flinke til å kommunisere troverdig informasjon og det gir meg tillit til produktet.

Romega er et kosttilskudd som jeg faktisk opplever er bra for meg og som jeg har troen på.

*) Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normalt syn og normal hjernefunksjon.

 


Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® HJERNE med B-vitaminer

Påfølgende forsendelser blir levert hver 4. måned for kun kr 796 (kr 199 pr mnd)

Introduksjonspris: GRATIS. Kun kr 79 i porto

Portofritt levert hver 4.måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk! Jeg bestiller abonnement på Romega HJERNE og får første forsendelse gratis. Jeg
betaler kun kr 79,- i porto. Som abonnent vil du motta faste forsendelser med Romega HJERNE hver fjerde måned, til en pris av kun kr 796, portofritt
tilsendt (kr 199 pr. måned).

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes
eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får
du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du
kan motta tilbud via sms, post, tlf. eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket
via e-post eller telefon.