´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Ung gutt med briller smiler og ser ned

Ser på Romega som en investering i egen helse

Jeg foretrekker Romega fordi det er bærekraftig, fordi kapslene er små og enkle å ta, og fordi jeg ser på det som en investering i min nåværende og fremtidige helse.

Martinus (20) er oppvokst i Ulsteinvik i Sunnmøre, men bor nå i Trondheim hvor han snart har fullført en bachelorgrad i Matteknologi ved NTNU. I tillegg til å være fulltidsstudent bruker han mye tid i naturen. Han går på fjellet og på langrenn, står på slalåm, og tar seg like gjerne en løpetur. Hvilepuls får han av en god bok, eller med matlaging på kjøkkenet.

Foretrekker Romega som omega-3-produkt

Martinus begynte å ta Romega for 3-4 år siden, da foreldrene startet å kjøpe det til hele familien. Siden den gang har han prøvd ut andre alternativer, men har alltid gått tilbake til Romega.

Jeg foretrekker Romega av ulike grunner. Først og fremst er kapslene små og enkle å svelge, og er derfor lette å ta. Det har jo lite å si hvor fantastisk ett slik produkt er dersom det bare står i skapet, sier han.

Kapslene gir heller ingen fiskeoppstøt eller fiskeettersmak, og jeg syns det er greit å slippe å tenke på slikt. Grunnen til at det er slik er vel fordi en del av fettsyrene er bundet opp som fosfolipid, og blir dermed tatt raskere opp i fordøyelsen enn tradisjonelle fettyper, fortsetter han.

Investerer i helsen

Som studieretningen kanskje tilsier, er han over gjennomsnittet opptatt av mat og matlaging.

Det går mye tid på kjøkkenet, og jeg vil tørre å påstå at jeg har et ganske tett forhold til mat. Min far har alltid vært en entusiastisk hjemmekokk, og jeg har nok arvet denne fascinasjonen fra han», forteller han.

Martinus har et variert kosthold, og er opptatt av å innta visse næringsstoffer i løpet av en dag.

Ernæring er en del av interessen. Det er viktig for meg å få dekket mitt daglige behov for marine omega-3-fettsyrer, fordi det hjelper meg med å opprettholde normal helse. Romega, som er rik på EPA og DHA, er gunstig for hjerte- og hjernehelsen min.* Jeg ser på det å bruke Romega som en investering i min nåværende og fremtidige helse».

Smilende gutt

Opptatt av bærekraft

Det som begynte som en interesse fra kjøkkenet, er nå blitt beriket med kunnskap fra skolebenken. Martinus forteller at han gjennom studiet har fattet en forståelse for viktigheten av bærekraftig utnyttelse av marine ressurser.

Som matteknologi-student er det viktig for meg at Romega er bærekraftig og fremtidsrettet. Det er mer enn nok eksempler på fisk og fiskeprodukter som er basert på uforsvarlig utnyttelse av havressursene våre. Det er derfor ekstra spennende å se at et råstoff som silderogn, med så spennende egenskaper, blir foredlet på denne måten. Jeg føler meg trygg på at Romega kommer fra et ansvarlig og godt regulert fiskeri.

Tar Romega med melk

Romega er en del av Martinus sin faste morgenrutine, og han er klar på hvordan han liker å gjøre det.

Jeg tar kapslene hver morgen med ett glass melk før frokost. Melk går godt til vaniljesmaken i Romega, og kan anbefales til alle som ikke har prøvd det.

Vi vil takke Martinus for å ha delt sin Romega-historie med oss, og er glade for at Romega er et fast inventar i hverdagen.

*) Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA for hjertehelse, og 250 mg DHA for hjernen.

Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® HJERNE med B-vitaminer

Påfølgende forsendelser blir levert hver 4. måned for kun kr 796 (kr 199 pr mnd)

Introduksjonspris: GRATIS. Kun kr 79 i porto

Portofritt levert hver 4.måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk! Jeg bestiller abonnement på Romega HJERNE og får første forsendelse gratis. Jeg
betaler kun kr 79,- i porto. Som abonnent vil du motta faste forsendelser med Romega HJERNE hver fjerde måned, til en pris av kun kr 796, portofritt
tilsendt (kr 199 pr. måned).

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes
eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får
du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du
kan motta tilbud via sms, post, tlf. eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket
via e-post eller telefon.