icon-account icon-glass
Rabattkoden “intro50” gir -50% på første kjøp ✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt
Grete og Birgitte forteller

Grete og Birgitte forteller

Sitter du og lurer på om Romega kan være noe for deg?

Romega er et kosttilskudd for deg som er opptatt av god helse og en sunn hverdag - og av kvalitet. Romega utvikles fra det unike råstoffet silderogn - selve startpakken til nytt liv.

Siden Romega ble tilgjengelig for salg har vi fått tusenvis av fornøyde kunder. Ukentlig får vi uoppfordret hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som deler sine positive opplevelser med oss, noe vi setter veldig stor pris på.

Fremover vil vi presentere kunder som hver for seg har delt sine erfaringer ved bruk av Romega. De forteller om hvorfor de bruker Romega og hva det gir dem. Kanskje kan Romega være noe for deg?

Birgitte Bakken

Birgitte bruker Romega under graviditet og amming
Birgitte er 32 år og bor i Hareid kommune på Sunnmøre. Hun er en travel småbarnsmor til tre gutter, hvorav to er tvillinger på ett år. Hun begynte med Romega mens hun gikk gravid.

Ønsket et produkt høyt på DHA

- «Jeg begynte å ta Romega mens jeg var gravid, og oppdaget at det verken gav meg sure oppstøt eller gjorde meg kvalm. Det er derfor veldig enkelt å la Romega bli en del av hverdagen når man er gravid og sliter med å ta kosttilskudd på grunn av kvalme».

Les mer 

 

Grete Bakken

Overbevist om at Romega er det riktige produktet for henne

Grete Bakken er 58 år, og bor på Hareid på Sunnmøre. Hun er en aktiv dame med mange jern i ilden. Hverdagen består av jobb, familie og diverse fritidsaktiviteter.  

Ønsket et tilskudd for hjertet

- «Jeg fikk vite at Romega inneholder en annen type fett enn mange andre omega-3-tilskudd; en fettype som kan blandes med vann, noe som kan bidra til at fettsyrene tas bedre opp i kroppen. Dette synes jeg er positivt».


Eldre innlegg Nyere innlegg