icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Kosttilskuddet Romega som en del av hverdagsrutinen

Det viktigste kosttilskuddet Ida Wulff tar

Dette innlegget ble opprinnelig publisert på Ida Wulff sin personlige blogg.

Morgenrutiner, expectations versus reality 👀

Det begynner å bli standard her hjemme, at Gravlyset ser dumt på meg når jeg spør om han kan ta bilder. Jasså, skal du ha folk til å tro at du står sånn og glitrer om morgenen når du tar omega-3? Sannheten er jo at jeg ligger som et slakt og blir servert vitaminer om morgenen. Takk til Gravlyset som fanger det virkelige livet OG som passer på at jeg får i meg nok vitaminer 😅

Så, jeg skulle bli 30 år og gravid før jeg la de rosa hårpillene på hylla og innså at det var hakket viktigere å spise omega-3 som kosttilskudd. Ikke at man må velge, men alt koster jo. Og det er grenser for hvor mange forskjellige vitaminer man orker å trykke i seg hver eneste dag. Jeg begynte altså å spise omega-3 da jeg ble gravid, fordi det ble klin umulig for meg å spise så mye fisk og grønt som jeg egentlig burde. Sannheten er nok dessverre at ikke-gravide meg heller ikke er flink nok til å spise fisk. Så omega-3 er kommet for å bli her i huset. Til hele familien! For hjertet vårt, synet vårt og hjernen vår. Visste du at omega-3-fettsyrer er gunstig for alle tre?* Det var faktisk nytt for meg.

Ida Wulff tar Romega som sitt omega-3 kosttilskudd

100% NATURLIG OMEGA-3 🐟

Som fersk omega-3-spiser, er jeg veldig stolt av å si at jeg samarbeider med Romega, som jeg har skjønt er THE omega-3 på markedet. For det er ikke til å stikke under en stol at det finnes et hav av ulike omega-3-produkter, og det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge. Det er nemlig slik at det kan være ganske stor forskjell på produktene, det er ikke sånn at omega-3-olje bare er én type olje. Det finnes mange ulike varianter som passer til ulike behov. Romega passer til deg som vil ha en norskutviklet omega-3 av høy kvalitet. En av hovedegenskapene til omega-3-fettsyrene i Romega er at de bidrar til å bevare din normale hjernehelse (Nyttevirkningen oppnås ved et inntak på 250 mg DHA). Vi kommer ikke unna at hjernen er en av kroppens viktigste organer, den styrer jo faktisk alle kroppens funksjoner. En sunn hjerne er positivt for hele kroppen 🧠❤️

Noe annet som er unikt med Romega, er at det er utviklet i Ørsta og basert på silderogn, et helt naturlig og bærekraftig råstoff. Med andre ord slipper du å lure på om du egentlig får i deg noe nyttig i det hele tatt, og om du har kjøpt katta i sekken. Dessuten inneholder Romega fosfolipider, som er blandbare i vann. Det bidrar ikke bare til et bedre opptak i kroppen, MEN! Hør nå, dette er viktig for mange av oss: Det forhindrer også fiskeoppstøt og ettersmak av fisk. Finnes det noe eklere enn å gå og gulpe fisk hele dagen?! Nei 😄

Blogger Ida Wulff tar Romega under graviditet

Nå skal jeg ikke skrive så veldig mye mer teknisk om omega-3, men jeg håper du fikk med deg mine to hovedpoeng: At omega-3 er viktig for helsa vår, og at Romega er en skikkelig stødig type omega-3.

Hilsen en som har begynt å spise vitaminer for å føle seg bra, ikke bare for å se bra ut.

*) For å ivareta normal hjertehelse oppnås gunstig effekt ved et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA. For å ivareta normal syns- og hjernehelse oppnås gunstig effekt ved et daglig inntak av 250 mg DHA.

Eldre innlegg Nyere innlegg