icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Kaja-Marie

3 grunner til at Kaja-Marie velger Romega

Kaja-Marie er 30 år og jobber som livsstilsinfluenser i Oslo. På sine egne kanaler deler hun innhold fra en hverdag som ofte består av mote, skjønnhet og livsstil. Sunn mat og trening er en vesentlig del av det daglige. Hun tar tilskudd av omega-3, og det får hun fra Romega.

Vi har tatt en prat med Kaja-Marie, hvor hun har delt sine tre favorittegenskaper med Romega. 

1. Bidrar til en sunn hverdag

I tillegg til å skape innhold til egne kanaler, deltar Kaja-Marie stadig på ulike oppdrag og eventer. I en givende, men også travel hverdag, er det viktig å tenke på helsen. For Kaja-Marie er det en fordel at kroppen spiller på lag.

"Det er viktig for meg å føle meg bra i hverdagen, og at kroppen fungerer som den skal. Derfor er jeg opptatt av å få i meg sunne produkter og riktig næring. Romega er en del av dette."

2. Velger kvalitet

Kaja-Marie er i tillegg opptatt av å velge produkter med høy kvalitet, særlig når det gjelder det hun spiser.

"Jeg valgte Romega fordi det er et annerledes omega-3-tilskudd av høy kvalitet. Jeg har troen på silderogn som råstoff."

3. Små kapsler, ingen fiskeoppstøt

Sist, men ikke minst, så foretrekker hun de små kapslene. De smaker vanilje og gir ikke ubehagelige oppstøt.

"Kapslene er små og enkle å ta, og jeg får heller ingen fiskeoppstøt eller smak av fisk etter at jeg har tatt dem. Det synes jeg er veldig positivt."

Kaja-Marie tar to Romega-kapsler hver dag - da får hun påfyll av marint omega-3 i hverdagen.

"Min opplevelse av Romega har vært utelukkende positiv!"

Kaja-Marie på tur med hunden

Vil du vite mer? Klikk her for å lese om Alexander som er overbevist om at Romega er det riktige kosttilskuddet for han.  


Older Post Newer Post

Romega® Hjerne

149,00 NOK

Levering hver 2 måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega med DHA-fosfolipider for hjernehelsen.
For at du selv skal få oppleve Romega, gir vi deg hele 60 dagers forbruk for kun 149 kroner, direkte levert til din postkasse. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 40 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser annen hver måned for kun kr 199 pr måned (totalt kr 398) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema