icon-account icon-glass
Rabattkoden “intro50” gir -50% på første kjøp ✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt
Kundene forteller

Kundene forteller

Sitter du og lurer på om Romega kan være noe for deg?

Romega er et kosttilskudd for deg som er opptatt av god helse, en sunn hverdag - og av kvalitet. Romega utvikles fra det unike råstoffet silderogn - selve startpakken til nytt liv.

Siden Romega ble tilgjengelig for salg har vi fått tusenvis av fornøyde kunder. Ukentlig får vi uoppfordret hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som deler sine positive opplevelser med oss, noe vi setter veldig stor pris på.

Fremover vil vi presentere kunder som hver for seg har delt sine erfaringer ved bruk av Romega. De forteller om hvorfor de bruker Romega og hva det gir dem. Kanskje kan Romega være noe for deg?

Therese begynte å løpe i voksen alder

Therese er en av landets aller beste ultraløpere, hvor hun har deltatt i internasjonale mesterskap seks ganger, og er fire ganger Norgesmester.
Sporty kvinne løper på vei
Ville ha et produkt med gode omega-3 fettsyrer
- "Jeg fikk høre at produktet har gode omega-3 fettsyrer, som er bra for blant annet hjertet.* Dette var også hovedgrunnene til at jeg begynte med Romega. Jeg ønsker en sunn og skadefri kropp som kan løpe lenge", forteller Therese.
*) Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

Les mer

Tim brenner for mosjon og folkehelse

Tim (54) er mer en gjennomsnittlig opptatt av viktigheten av å holde seg i form, både fysisk og mentalt. Han har i en årrekke innehatt vervet som president i Kondis.
Tim bruker Romega hver dag
Går ikke en dag uten Romega
- "Jeg har brukt Romega i over ett år nå. Som godt voksen mann med mange jern i ilden - og ikke alltid like god til å spise riktig og balansert mat til enhver tid – trenger jeg tilskudd", sier Tim.

Frode tar Romega for hjertet

Frode (58) fra Bergen og har i snart tre tiår vært aktiv mosjonist, som liker å holde seg i form året rundt. For noen år siden, i sitt livs beste form, fikk han imidlertid noen uforutsette og plutselige hjerteproblemer.
Frode tar Romega for hjertet
Frode har hatt det han kaller en sunn skepsis til kosttilskudd, men er overbevist om at omega-3 er bra for alle - og ikke minst for hjertet!*
*) Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

Les mer

Marianne har mange jern i ilden

Marianne (25) er en aktiv dame med mange jern i ilden. Hun er glad i å bruke tid med forloveden og familien sin. På fritiden er trening og turer en viktig del av hverdagen.

Marianne ønsker gode næringsstoffer i en travel hverdag

Ønsker gode næringsstoffer i en travel hverdag

Som frisør bruker Marianne store deler av dagen på beina, og er derfor ekstra opptatt av å få i seg næringsstoffer som hjelper henne å prestere i en travel hverdag.

Les mer


Eldre innlegg Nyere innlegg