´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Romega omega-3

Omega-3 til deg og barnet ditt

Både under og etter et svangerskap er det anbefalt at mor får i seg nok omega-31 gjennom kostholdet, men hvis man ikke spiser nok fet fisk kan kosttilskuddet Romega gi deg omega-3-fettsyrene du og barnet trenger.

– Mange gravide har perioder med kvalme gjennom svangerskapet, og da har man kanskje ikke alltid så lyst til å spise fet fisk. Romega er et produkt med høyt innhold av DHA og er derfor et godt og trygt alternativ for å dekke det anbefalte dagsinntaket av DHA på 200 mg under svangerskapet. Romega gir heller ikke fiskeoppstøt, forteller produktsjef i Arctic Bioscience, Dr. Thomas Ringheim-Bakka.

Omega-3 til deg og barnet ditt

Omega-3-fettsyren DHA er en viktig byggestein i hjernen og netthinnen i øyet, et tilstrekkelig inntak av DHA er derfor gunstig for fosterets utvikling av disse organene.

– Det som skiller Romega fra mange andre produkter er innholdet av omega-3-fosfolipider. Fosfolipider er en fettype som finnes naturlig i alle cellemembraner i kroppen og som kan blandes med vann. Det sistnevnte er noe som kan bidra til opptaket av omega-3 i kroppen, sier Ringheim-Bakka.

Bærekraftig kilde til DHA

Romega er utviklet av Arctic Nutrition og er et kosttilskudd som er produsert av silderogn fra norsk vårgytende sild. Produktet er utviklet av våre kjemikere i Norge og selskapet analyserer all produksjon, så kundene skal få et produkt av svært høy kvalitet.

– Jeg er selv kjemiker og legger stolthet i å tilby våre kunder et unikt og trygt omega-3-produkt. Produktet er basert på rognen vi henter fra sild som går i stim rett utenfor Mørekysten – noe som gjør Romega til en av Norges mest bærekraftige kilder til omega-3 og inneholder tre ganger mer DHA enn EPA, sier Ringheim-Bakka.

Birgitte sverger til Romega under graviditet og amming

Kosttilskuddet er allerede en favoritt blant mange gravide, og småbarnsmor Birgitte forteller at hun har brukt Romega under både graviditet og amming.

– Da jeg var gravid så ønsket jeg meg et omega-3-tilskudd av høy kvalitet, som både var bra for meg og barna i magen, og som i tillegg var enkelt å ta, sier Birgitte.

Hun forteller videre at hun oppdaget Romega og kun har gode erfaringer med produktet.

– Jeg begynte å ta Romega, og oppdaget at det verken ga meg fiskeoppstøt eller gjorde meg kvalm. Det er derfor veldig enkelt å la Romega bli en del av hverdagen når man er gravid og sliter med å ta kosttilskudd på grunn av kvalme.

Birgitte er opptatt av hva hun får i seg gjennom kosten og hun passer derfor på at hun får i seg nok omega-3, og da spesielt den essensielle fettsyren DHA.

– Jeg ammer fortsatt begge tvillingene mine, noe som gjør meg ekstra opptatt av hva jeg spiser. Det jeg får gjennom kostholdet mitt vil også påvirke dem, og jeg vet at DHA bidrar til utvikling av barnas hjerne og øyne. Det at Romega inneholder mye DHA er veldig positivt.

– Jeg er trygg på Romega som produkt, og vet at det gjør barna mine godt.

Birgitte er klar på at hun også kommer til å fortsette med Romega, selv etter hun er ferdig med å amme.

 – Det at Romega er bra for min egen helse, gjør at jeg kommer til å fortsette med det, avslutter Birgitte.

1) Helsedirektoratet anbefaler gravide og ammende et daglig inntak på minst 200 mg av omega-3-fettsyren DHA.

Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® HJERNE med B-vitaminer

Påfølgende forsendelser blir levert hver 4. måned for kun kr 796 (kr 199 pr mnd)

Introduksjonspris: GRATIS. Kun kr 79 i porto

Portofritt levert hver 4.måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk! Jeg bestiller abonnement på Romega HJERNE og får første forsendelse gratis. Jeg
betaler kun kr 79,- i porto. Som abonnent vil du motta faste forsendelser med Romega HJERNE hver fjerde måned, til en pris av kun kr 796, portofritt
tilsendt (kr 199 pr. måned).

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes
eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får
du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du
kan motta tilbud via sms, post, tlf. eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket
via e-post eller telefon.