icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Romega omega-3

Omega-3 til deg og barnet ditt

Både under og etter et svangerskap er det anbefalt at mor får i seg nok omega-31 gjennom kostholdet, men hvis man ikke spiser nok fet fisk kan kosttilskuddet Romega gi deg omega-3-fettsyrene du og barnet trenger.

– Mange gravide har perioder med kvalme gjennom svangerskapet, og da har man kanskje ikke alltid så lyst til å spise fet fisk. Romega er et produkt med høyt innhold av DHA og er derfor et godt og trygt alternativ for å dekke det anbefalte dagsinntaket av DHA på 200 mg under svangerskapet. Romega gir heller ikke fiskeoppstøt, forteller produktsjef i Arctic Nutrition, Dr. Thomas Ringheim-Bakka.

Omega-3 til deg og barnet ditt

Omega-3-fettsyren DHA er en viktig byggestein i hjernen og netthinnen i øyet, et tilstrekkelig inntak av DHA er derfor gunstig for fosterets utvikling av disse organene.

– Det som skiller Romega fra mange andre produkter er innholdet av omega-3-fosfolipider. Fosfolipider er en fettype som finnes naturlig i alle cellemembraner i kroppen og som kan blandes med vann. Det sistnevnte er noe som kan bidra til opptaket av omega-3 i kroppen, sier Ringheim-Bakka.

Bærekraftig kilde til DHA

Romega er utviklet av Arctic Nutrition og er et kosttilskudd som er produsert av silderogn fra norsk vårgytende sild. Produktet er utviklet av våre kjemikere i Norge og selskapet analyserer all produksjon, så kundene skal få et produkt av svært høy kvalitet.

– Jeg er selv kjemiker og legger stolthet i å tilby våre kunder et unikt og trygt omega-3-produkt. Produktet er basert på rognen vi henter fra sild som går i stim rett utenfor Mørekysten – noe som gjør Romega til en av Norges mest bærekraftige kilder til omega-3 og inneholder tre ganger mer DHA enn EPA, sier Ringheim-Bakka.

Birgitte sverger til Romega under graviditet og amming

Kosttilskuddet er allerede en favoritt blant mange gravide, og småbarnsmor Birgitte forteller at hun har brukt Romega under både graviditet og amming.

– Da jeg var gravid så ønsket jeg meg et omega-3-tilskudd av høy kvalitet, som både var bra for meg og barna i magen, og som i tillegg var enkelt å ta, sier Birgitte.

Hun forteller videre at hun oppdaget Romega og kun har gode erfaringer med produktet.

– Jeg begynte å ta Romega, og oppdaget at det verken ga meg fiskeoppstøt eller gjorde meg kvalm. Det er derfor veldig enkelt å la Romega bli en del av hverdagen når man er gravid og sliter med å ta kosttilskudd på grunn av kvalme.

Birgitte er opptatt av hva hun får i seg gjennom kosten og hun passer derfor på at hun får i seg nok omega-3, og da spesielt den essensielle fettsyren DHA.

– Jeg ammer fortsatt begge tvillingene mine, noe som gjør meg ekstra opptatt av hva jeg spiser. Det jeg får gjennom kostholdet mitt vil også påvirke dem, og jeg vet at DHA bidrar til utvikling av barnas hjerne og øyne. Det at Romega inneholder mye DHA er veldig positivt.

– Jeg er trygg på Romega som produkt, og vet at det gjør barna mine godt.

Birgitte er klar på at hun også kommer til å fortsette med Romega, selv etter hun er ferdig med å amme.

 – Det at Romega er bra for min egen helse, gjør at jeg kommer til å fortsette med det, avslutter Birgitte.

1) Helsedirektoratet anbefaler gravide og ammende et daglig inntak på minst 200 mg av omega-3-fettsyren DHA.

Older Post Newer Post

Romega® Hjerne

149,00 NOK

Levering hver 2 måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega med DHA-fosfolipider for hjernehelsen.
For at du selv skal få oppleve Romega, gir vi deg hele 60 dagers forbruk for kun 149 kroner, direkte levert til din postkasse. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 40 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser annen hver måned for kun kr 199 pr måned (totalt kr 398) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema