´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Tim brenner for mosjon og folkehelse

Tim brenner for mosjon og folkehelse

Tim (54) er fra Oslo og jobber til daglig som IT-konsulent i Telia. Han har i en årrekke innehatt vervet som president i Kondis – norsk organisasjon for kondisjonsidrett – så han er mer enn gjennomsnittlig opptatt av viktigheten av å holde seg i form, både fysisk og mentalt. Tim brenner for mosjon og folkehelse, men har aldri lagt skjul på at han som barn slet med overvekt og at et aktivt liv er viktig også for den mentale helsen.

Bruker Romega daglig

Med en svært travel hverdag, har Tim god erfaring med Romega.

Jeg har brukt Romega i over ett år nå. Som godt voksen mann med mange jern i ilden - og ikke alltid like god til å spise riktig og balansert mat til enhver tid – trenger jeg tilskudd, forteller IT-konsulent i Telia og president i Kondis, Tim Bennett.

Sunnere enn noen gang

Midt i 50-årene, er imidlertid Tim både godt trent og sunnere enn noen gang før. Noe av æren gir han også det sunne omega-3 fettet i Romega:

Min livsstil er ofte preget av et høyt tempo, og Romega er en viktig for brikke for at jeg skal fungere i hverdagen. Romega anbefales helt klart, oppsummerer Tim.

Vi takker Tim for å ha delt sin historie med oss, og er glade for at Romega er et fast inventar i hverdagen.

Tim Bennett 


Older Post Newer Post

Romega® HJERNE med B-vitaminer

Påfølgende forsendelser blir levert hver 4. måned for kun kr 796 (kr 199 pr mnd)

Introduksjonspris: GRATIS. Kun kr 79 i porto

Portofritt levert hver 4.måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk, jeg benytter meg av introtilbudet og får hele 2 måneders forbruk av Romega HJERNE GRATIS. Som abonnent får du faste forsendelser med Romega HJERNE hver fjerde måned for kun kr 796, portofritt tilsendt (kr 199 pr. mnd) Ingen bindingstid