Kundene forteller

Sitter du og lurer på om Romega kan være noe for deg?

Romega er et kosttilskudd for deg som er opptatt av god helse, en sunn og frisk hverdag - og av kvalitet. Romega utvikles fra det unike råstoffet silderogn - selve startpakken til nytt liv.

Siden Romega ble tilgjengelig for salg har vi fått tusenvis av fornøyde kunder. Ukentlig får vi uoppfordret hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som deler sine positive opplevelser med oss, noe vi setter veldig stor pris på.

Fremover vil vi presentere kunder som hver for seg har delt sine erfaringer ved bruk av Romega. De forteller om hvorfor de bruker Romega og hva det gir dem. Kanskje kan Romega være noe for deg?

Standard størrelse kundehistorie (4)

Therese har fått mer overskudd til å trene

Therese er fra Hareid i Møre og Romsdal, men bor på Kampen i Oslo. Hun er en av landets aller beste ultraløpere, hvor hun har deltatt i internasjonale mesterskap seks ganger, og er fire ganger Norgesmester.

Ville ha et produkt med gode Omega-3 fettsyrer

Jeg fikk høre om Romega via noen bekjente i løpemiljøet. Jeg fikk høre at produktet har gode omega-3 fettsyrer, som er bra for blant annet hjertet. Dette var også hovedgrunnene til at jeg begynte med Romega. Jeg ønsker en sunn, frisk og skadefri kropp som kan løpe lenge, forteller hun.

Standard størrelse kundehistorie (3)

Marianne har fått en bedre hverdag

Marianne (25) er en aktiv dame med mange jern i ilden. Hun er glad i å bruke tid med forloveden og familien sin. På fritiden er trening og turer en viktig del av hverdagen.

Øker næringsstoffer i en travel hverdag
Som frisør bruker Marianne store deler av dagen på beina, og er derfor ekstra opptatt av å få i seg næringsstoffer som hjelper henne å prestere i en travel hverdag.

Jeg har fått mye mer energi og overskudd ved å bruke Romega. Jeg er frisør, og bruker jobb og på fritiden. Både trening og sunt kosthold er viktig for meg. Nå har jeg brukt kapslene i godt over 2 år, og erfaringene mine er fortsatt like gode.

Standard størrelse kundehistorie (2)

Frode tar Romega for å pleie hjertet

Frode (58) fra Bergen og har i snart tre tiår vært aktiv mosjonist, som liker å holde seg i form året rundt. For noen år siden, i sitt livs beste form, fikk han imidlertid noen uforutsette og plutselige hjerteproblemer som gjorde at han både ufrivillig og frivillig måtte stoppe opp litt, på flere måter.

Skeptisk til kosttilskudd
Etter i all hast å ha blitt Frode har generelt hatt det han kaller en sunn skepsis til kosttilskudd, men er overbevist om at omega-3 er bra for alle - og ikke minst for hjertet!

I tillegg til trening, er et sunt kosthold med god balanse mellom karbohydrater, proteiner og sunt fett viktig. Selv om jeg prøver å spise mye fisk, så er nok det sunne fettet det som er vanskeligst å få i seg nok av.

Standard størrelse kundehistorie (1)

Tim har fått bedre livskvalitet

Tim (54) er fra Oslo og jobber til daglig som IT-konsulent i Telia. Han har i en årrekke innehatt vervet som president i Kondis - norsk organisasjon for kondisjonsidrett - så han er mer en gjennomsnittlig opptatt av viktigheten av å holde seg i form, både fysisk og mentalt.

Bruker Romega for å opprettholde energinivået
Med en svært travel hverdag, har Tim god erfaring med at Romega bidrar til å opprettholde et energinivå som er nødvendig for å rekke over alt, ikke minst med tanke på at han ikke lenger er noen ungdom.

Jeg har brukt Romega i over ett år nå, og bruker det fordi jeg som en godt voksen mann - med veldig mange jern i ilden - og ikke alltid er like god på det med å spise riktig og balanser mat til enhver tid, trenger tilskudd.

Vil du dele dine erfaringer med produktet? - Ta kontakt med oss