Marianne Thorsby

Marianne har fått en bedre hverdag

Marianne (25) er en aktiv dame med mange jern i ilden. Hun er glad i å bruke tid med forloveden og familien sin. På fritiden er trening og turer en viktig del av hverdagen.

Nå har jeg brukt Romega kapslene i 2 år og 6 måneder snart, og jeg er utrolig fornøyd. Jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for disse kapslene. Så disse kapslene har virkelig vært noe av det beste for meg og jeg er glad for at jeg tok sjansen og testet de ut.

Ønsker næringsstofer i en travel hverdag

Som frisør bruker Marianne store deler av dagen på beina, og er derfor ekstra opptatt av å få i seg næringsstoffer som hjelper henne å prestere i en travel hverdag.

Jeg har fått mye mer energi og overskudd av å bruke Romega. Jeg er frisør, og bruker kroppen mye både jobb og på fritiden. Både trening og sunt kosthold er viktig for meg. Nå har jeg brukt kapslene i godt over 2 år, og erfaringene mine er fortsatt like gode.

Standard størrelse kundehistorie (3)

Fornøyd med kundeservicen i Romega

Midt i 50-årene, er imidlertid Tim både godt trent og sunnere enn noen gang før. Noe av æren gir han også det sunne omega-3 fettet i Romega:

Jeg er ikke bare fornøyd med produktet, men kundeservicen er også veldig god! Hvis man lurer på noe eller har noen spørsmål, så bruker de aldri lang tid på å svare og de er alltid så hyggelige.

Vi til takke Marianne for å ha delt sin historie med oss, og er glade for at Romega er et fast inventar i hverdagen.

Vil du dele dine erfaringer med produktet? - Ta kontakt med oss