Therese Falk

Therese har fått mer overskudd til å trene

Therese er fra Hareid i Møre og Romsdal, men bor på Kampen i Oslo. Hun er en av landets aller beste kvinnelige ultraløpere, hvor hun har deltatt i internasjonale mesterskap seks ganger, og er fire ganger Norgesmester.

Begynte å løpe i voksen alder

Jeg er 44 år, bor i Oslo, og jobber til daglig som ungdomsskolelærer. I tillegg er jeg ultraløper, har deltatt i internasjonale mesterskap seks ganger og er fire ganger Norgesmester. Det aller viktigste for meg er å fungere godt i hverdagen, og der er jeg ganske aktiv. Det er mye bevegelse i løpet av arbeidsdagen, i tillegg til at det gjerne blir en løpetur også.

Det å ha overskudd i hverdagen er en livskvalitet jeg setter svært høyt, og som jeg får – takket være sunne produkter og riktig ernæring.

Jeg har brukt Romega i over ett år nå, og bruker det fordi jeg som en godt voksen mann – med veldig mange jern i ilden – og ikke alltid like god på det med å spise riktig og balansert mat til enhver tid, trenger tilskudd. Særlig også fordi jeg trener hver dag og er avhengig av å hele tiden passe på for å unngå sykdom, skader og andre saker som kan påvirke min helse, forteller han.

Da det også er viktig for meg å kunne orke alt, særlig med tanke på alder. Jeg er kvikkere, mer opplagt og har en bedre konsentrasjon – noe som ofte faktisk har vært et problem, innrømmer han.

Standard størrelse kundehistorie (1)

Sunnere enn noen gang

Midt i 50-årene, er imidlertid Tim både godt trent og sunnere enn noen gang før. Noe av æren gir han også det sunne omega-3 fettet i Romega:

Min livsstil er ofte preget av et høyt tempo, og Romega er en viktig for brikke for at jeg skal fungere i hverdagen.

Romega anbefales helt klart. Fordi min livskvalitet opprettholdes – eller faktisk forbedres, slik at jeg er i stand til å være fokusert, oppegående og får gjort alt det jeg ønsker å gjøre, oppsummerer Tim.

Vi til takke Tim for å ha delt sin historie med oss, og er glade for at Romega er et fast inventar i hverdagen.

Vil du dele dine erfaringer med produktet? - Ta kontakt med oss