Tim Bennett

Tim har fått bedret livskvalitet

Tim (54) er fra Oslo og jobber til daglig som IT-konsulent i Telia. Han har i en årrekke innehatt vervet som president i Kondis – norsk organisasjon for kondisjonsidrett – så han er mer enn gjennomsnittlig opptatt av viktigheten av å holde seg i form, både fysisk og mentalt. Tim brenner for mosjon og folkehelse, men har aldri lagt skjul på at han som barn slet med overvekt og at et aktivt liv er viktig også for den mentale helsen.

Bruker Romega for å opprettholde energinivået

Med en svært travel hverdag, har Tim god erfaring med at Romega bidrar positivt til å opprettholde et energinivå som er nødvendig for å rekke over alt, ikke minst med tanke på at han ikke lenger er noen ungdom.

Jeg har brukt Romega i over ett år nå, og bruker det fordi jeg som en godt voksen mann – med veldig mange jern i ilden – og ikke alltid like god på det med å spise riktig og balansert mat til enhver tid, trenger tilskudd. Særlig også fordi jeg trener hver dag og er avhengig av å hele tiden passe på for å unngå sykdom, skader og andre saker som kan påvirke min helse, forteller han.

Da det også er viktig for meg å kunne orke alt, særlig med tanke på alder. Jeg er kvikkere, mer opplagt og har en bedre konsentrasjon – noe som ofte faktisk har vært et problem, innrømmer han.

Standard størrelse kundehistorie (1)

Sunnere enn noen gang

Midt i 50-årene, er imidlertid Tim både godt trent og sunnere enn noen gang før. Noe av æren gir han også det sunne omega-3 fettet i Romega:

Min livsstil er ofte preget av et høyt tempo, og Romega er en viktig for brikke for at jeg skal fungere i hverdagen.

Romega anbefales helt klart. Fordi min livskvalitet opprettholdes – eller faktisk forbedres, slik at jeg er i stand til å være fokusert, oppegående og får gjort alt det jeg ønsker å gjøre, oppsummerer Tim.

Vi til takke Tim for å ha delt sin historie med oss, og er glade for at Romega er et fast inventar i hverdagen.

Vil du dele dine erfaringer med produktet? - Ta kontakt med oss