Romega® Oil

Romega fra silderogn - En verdensnyhet innenfor kosttilskudd

Romega er et unikt kosttilskudd av silderogn. Næringsstoffene fra denne kilden er blant de reneste man kjenner til og produktet er 100% naturlig. Romega er produktet for deg som er opptatt av kvalitet, en sunn og frisk hverdag og god helse.

Romega® – Arctic Caviar Oil

Produktinfo

Romega Arctic Caviar Oil er en ekstrakt av viktige essensielle næringsstoffer fra silderogn.
De mange unike næringsstoffene jobber sammen om å sørge for at immunforsvaret ditt, hjertet, hjernen, synet, leveren, lipidomsetningen din og flere organer og funksjoner skal kunne opprettholdes i normal tilstand.

Det sterke fosfolipidmolekylet gjør også at oljen i kaplsene blir vannløselig og dermed lettere for kroppen å benytte seg av. Dette er virkelig et unikt produkt - med tusenvis av fornøyde kunder!

Næringsinnhold
1
Portrett av Hogne Hallaråker. Foto

En nødvendighet for kroppen

«Da vi startet utviklingen av Romega for noen år siden visste vi allerede at silderogn har næringsstoffer som er spesielt viktige for kroppen. For eksempel har oljen et høyt innhold av fosfolipidbasert DHA, som gjennom en svært stor mengde studier er meget godt dokumentert for mange områder. Inntak av blant annet denne fettsyren er essensielt for å kunne bevare den normale funksjonen til hjernen og hjerte. Oljen blander seg også med vann, noe som gjør at opptaket til kroppen er spesielt effektivt.
Romega er uten tvil det beste produktet vi har utviklet her i Ørsta noen gang, og jeg anbefaler produktet til alle som ønsker en god start på livet, god helse og frisk alderdom.»

Vi presiserer at dette er et kosttilskudd som er ment som et supplement til et sunt kosthold og fysisk aktivitet.

HOGNE HALLARÅKER
DAGLIG LEDER

Hva sier våre kunder?

ROMEGA HVER DAG

Jeg er en mann på 71 år. I 2012 år fikk jeg høre om Romega. Jeg startet med en høy dose, og etter en måned opplevde jeg positiv effekt. Da tok jeg 6 kapsler.
Nå er vedlikeholdsdosen min på 4 kapsler og jeg er veldig påpasselig med å ta Romegaen min hver dag.

Håvard Vartdal, 71år, fra Vartdal

DET KLARE VALGET

Som familiemann og far til tre barn, er jeg selvfølgelig opptatt av at alle skal holde seg friske og sterke, derfor er den daglige dosen med Romega et klart valg for vår familie.

Jan Endre, 46år, fra Ørsta

HURRA FOR ROMEGA!

I januar hadde jeg min første joggetur uten smerter. Dette har jeg ikke kunnet gjort på  ca 15 år!
Nå kan jeg stå, gå lange turer, løpe og til og med sitte på gulvet i klasserommet uten å føle meg som en stiv gammel krok. Hurra for Romega!

Kristine, 39år, fra Stavanger

FOR MEG HAR ROMEGA VÆRT FANTASTISK

Nå kan jeg endelig jobbe slik jeg vil igjen, kan ta i tunge tak og treningen fungerer helt supert. Mye bedre en tidligere.
For meg har Romega vært helt fantastisk. Håper mange andre får oppleve det samme.

David, 40år, fra Herøy

Romega Caviar Oil uten background

ENKELTKJØP

349,- per eske
  • Rask levering
  • Kjøp ved behov

ABONNEMENT

349,- per eske
  • Fri frakt
  • Ingen bindingstid
  • Juster antall og frekvens ved behov