Om Romega

Untitled design (2)

En nødvendighet for kroppen

«Da vi startet utviklingen av Romega® visste vi at silderogn har næringsstoffer som er spesielt viktige for kroppen. For eksempel har oljen et høyt innhold av fosfolipidbasert DHA, som gjennom en svært stor mengde studier er meget godt dokumentert for mange områder. Inntak av denne fettsyren er essensielt for å kunne bevare den normale funksjonen til hjernen og hjerte. Oljen blander seg også med vann, noe som gjør at opptaket til kroppen er spesielt effektivt. Romega® er uten tvil det beste produktet vi har utviklet her i Ørsta noen gang, og jeg anbefaler produktet til alle som ønsker en god start på livet, god helse og frisk alderdom.»

- Hogne Hallaråker, grunnlegger av Arctic Nutrition

Untitled design (41)

Kvalitetsansvarlig, Sigrun Knardal, forteller om kvalitetssikringen av Romega.

HVORDAN PRODUSERER VI ROMEGA?

Kvalitetsansvarlig, Sigrun Knardal, forklarer deg om kvaliteten og arbeidet med kvalitetssikring.

Sild gjennom generasjoner

Norsk vårgytende sild har i flere tusen år vært bærebjelken i kostholdet langs kysten. En diett bestående av kun sild og poteter var hovedmenyen for mange nordmenn og europeere i store deler av etterkrigstiden. Vi som har levd en stund vil huske saltsild, lubbesild, sursild, boknasild, steikt sild og kokt sild. Det unike næringsinnholdet og sammensetningen i sild gjorde at denne menyen var tilstrekkelig for oppfostringen av hele generasjoner av nordmenn. I dag spises det mye mindre sild i norske husholdninger. Vi i Arctic Nutrition har forsøkt å ta vare på historien og den unike næringsverdien i sild. Dette gjør vi ved å ta ut de beste ingrediensene fra dette utrolige råstoffet og lage produktet Romega®, som baserer seg på silderogn. Vi liker å si at: ”Vi lager gull av havets sølv”.

Copy of Untitled (1)
Per Christian foran fjord og fjell. portrett foto

Produksjonsansvarlig, Per Christian Sæbø, forteller om produksjonen av Romega.

SLIK PRODUSERER VI ROMEGA

Produksjonsansvarlig, Per Christian Sæbø, forklarer deg om Romega®.

Untitled design

Forsket frem i Ørsta på Sunnmøre

Da vi startet utviklingen av Romega® for noen år siden visste vi allerede at silderogn har næringsstoffer som er spesielt viktige for kroppen. Vi har utviklet Romega® i sin helhelt på vårt internasjonale laboratorium i Ørsta på Sunnmøre. Vårt team har arbeidet med utvikling og kommersialisering av ulike vegetabilske og marine ingredienser i over 20 år. Vi tester og analyserer all produksjon av Romega®, slik at kundene skal være sikre på at de får et produkt av svært høy kvalitet. Våre studier er gjort i samarbeid med både nasjonale og internasjonale miljøer, hvor Arctic Nutrition har samarbeidet med kjente forskningsinstitusjoner som Stanford University, National University of Singapore og Imperial College London.

Romega.no

Romega.no eies og drives av Arctic Nutrition AS. Arctic Nutrition er et norsk bioteknologi-selskap som fokuserer på å utvikle helsefremmende produkter fra silderogn. Romega® sine produkter blir distribuert direkte til kunder på Romega.no og gjennom våre samarbeidspartnere. 

Arctic Nutrition AS

Foretaksnummer: NO996 638 812 MVA Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene, og er et aksjeselskap.

Romega.no

Romega.no eies og drives av Arctic Nutrition AS. Arctic Nutrition er et norsk bioteknologi-selskap som fokuserer på å utvikle helsefremmende produkter fra silderogn. Romega® sine produkter blir distribuert direkte til kunder på Romega.no og gjennom våre samarbeidspartnere.

Arctic Nutrition AS

Foretaksnummer: NO996 638 812 MVA Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene, og er et aksjeselskap.