icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Arctic Bioscience

Arctic Bioscience er et norsk børsnotert bioteknologiselskap som utvikler og kommersialiserer kosttilskudd og farmasøytiske produkter basert på unike bioaktive marine forbindelser.

Selskapet utvikler HRO350 – en ny oral medikamentkandidat. HRO350 utvikles for behandling av pasienter med mild til moderat psoriasis. Dette er en stor pasientgruppe med behov for nye effektive medisiner med gunstig sikkerhetsprofil.

Kosttilskudd fra Arctic Bioscience selges globalt som ferdigvarer under merkevarenavnet ROMEGA®, samt som ingredienser til ulike merkevarer.

Romega®
et resultat av forskning og utvikling på Sunnmøre

Romega® er utviklet av Arctic Bioscience, og vårt team har arbeidet med utvikling og kommersialisering av ulike vegetabilske og marine ingredienser i over 20 år. Romega® er i sin helhet utviklet på vårt internasjonale laboratorium i Hovdebygda på Sunnmøre.

Da vi startet utviklingen av Romega® for noen år siden visste vi allerede at silderogn inneholder næringsstoffer som er viktige for kroppen.

Silderogn er egg. Egg er genialt. Egg inneholder alle næringsstoffer som trengs for å reprodusere presist, og mange av disse rene, fine næringsstoffene blir bevart i prosessen fra fiskeegg til Romega®-kapsel.

I kosttilskuddet Romega® finner du naturlig innhold av DHA- og EPA i fosfolipidform og kolin, næring som er viktig for både hjerte, hjerne og syn. Romega® er også et velegnet tilskudd for alle som er gravid eller ammende.

Våre studier er gjort i samarbeid med både nasjonale og internasjonale miljøer, hvor Arctic Bioscience har samarbeidet med kjente forskningsinstitusjoner som Stanford University, National University of Singapore og Imperial College London.

Kontorbygg ved vann


Forhandlere over hele landet

Du får kjøpt Romega® i vår egen nettbutikk med en fleksibel abonnementsordning.

Vi har også dyktige forhandlere over hele landet, og du finner Romega® i de aller fleste helsekostforretninger i Norge. I flere butikker rangerer Romega® høyt på listen over de mest populære produktene.

Du får kjøpt Romega® hos:

 


Romega® Hjerne

398 NOK

Intropris kun 149 NOK for to måneders forbruk

Påfølgende forsendelser blir levert hver 2. måned for kun 398 NOK (199 NOK per måned)

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega med DHA-fosfolipider for hjernehelsen. For at du selv skal få oppleve Romega, gir vi deg hele 60 dagers forbruk for kun 149 kroner, direkte levert til din postkasse. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 40 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser annen hver måned for kun kr 199 pr måned (totalt kr 398) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema