´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Derfor er Romega med DHA akkurat det du vil gi hjernen din

 

1. For hjernehelse

Visste du at over halvparten av hjernen består av fett?

Omega-3-fettsyren DHA er spesielt viktig for hjernen og fordi kroppen ikke kan produsere nok selv så må man tilføre dette fra kosten. Dersom du inntar 250 mg DHA daglig vil det kunne bidra til å opprettholde hjernens normale funksjon..

Romega er rik på omega-3 fettsyren DHA og kolin, som er bra for helsen.

 

 

2. Raskere opptak i kroppen *

Mens DHA fra flere andre kosttilskudd må «bygges om» til et fosfolipid i kroppen før den kan settes inn i cellemembraner, så finnes DHA fra Romega® allerede som fosfolipider. Dette bidrar til et raskere opptak av DHA i kroppen – til fordel for din hjernehelse, hele livet.

 

3. Ingen fiskeoppstøt

Om du tidligere har tatt tilskudd av fiskeoljer er sjansen stor for at du har opplevd de velkjente "fiskeoppstøtene" etter inntak. Dette får du ikke av  Romega. 

Små myke kapsler, lette å svelge.

 

4. En bærekraftig kilde til Omega-3

I Romega tar vi i bruk umoden silderogn fra Norskekysten, som er et tilleggsprodukt fra produksjon av sildefilet. Dette gjør at mer av silda utnyttes til menneskemat, noe som er ganske fint å tenke på.

 

*Cook et al. (2016). Bioavailability of Long Chain Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids from Phospholipid-Rich Herring Roe Oil in Men and Women with Mildly Elevated Triacylglycerols. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids

Dette må du lese før du prøver:

Romega er et innovativt og banebrytende produkt forsket frem og utviklet på Sunnmøre.

Kosttilskuddet skiller seg fra andre omega-3-kosttilskudd på grunn av sitt høye innhold av DHA i fosfolipidform. Det gjør at kroppen tar til seg de viktige næringsstoffene på en raskere måte.

Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde en normal hjernefunksjon.

To små kapsler Romega inneholder 320 mg DHA.

Basert på vår kunnskap, erfaring og de mange gode tilbakemeldingene fra våre kunder, kan vi trygt anbefale deg å prøve Romega. Vi er så sikre på at du blir fornøyd, at vi ønskerå gi deg hele 60 dagers forbruk for kun 149 kroner, og fri frakt. Produsert av Arctic Bioscience.

 

 


Introduksjonspris: kun 149 kroner

Alltid fri frakt for våre abonnenter

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk, jeg benytter meg av introtilbudet og får hele 2 måneders forbruk av Romega HJERNE til kun kr 149. Som abonnent får du faste forsendelser med Romega HJERNE hver andre måned for kun kr 398, portofritt tilsendt (kr 199 pr. mnd).