´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Hva er det som gjør Romega helt unikt?

Inneholder næringsstoffer fra silderognolje

Romega® inneholder skånsomt foredlede næringsstoffer fra rognen til norsk, bærekraftig fisket sild. Silderogn er fiskeegg som inneholder næringsstoffer som behøves for å skape nytt liv.

Høyt innhold av DHA i fosfolipidform - essensielt for hjernehelsen

Romega® skiller seg fra andre omega-3-kosttilskudd på grunn av sitt høye innhold av DHA i fosfolipidform. DHA er en omega-3-fettsyre som er viktig for hjernen*, og fosfolipider er membranfett som finnes i alle kroppens cellemembraner. Hjernecellenes membraner inneholder mye DHA i fosfolipidform.

 

En smart investering i hjernehelsen
Mens DHA fra flere andre kosttilskudd må «bygges om» til et fosfolipid i kroppen før den kan settes inn i cellemembraner, så finnes DHA fra Romega® allerede som fosfolipider. Dette bidrar til et effektivt opptak av DHA i kroppen – til fordel for deg som ønsker å bevare god hjernehelse hele livet.

Patentert norsk teknologi

Vi i Arctic Bioscience AS behandler dette unike råstoffet med så høy respekt at vi har utviklet vår egen patenterte teknologi for å skånsomt ta ut de sunne fettstoffene fra silderognen. Resultatet av dette er Romega®, små delikate kapsler, som er lette å svelge og rike på omega-3-fettsyrer i fosfolipidform, for å ivareta en sunn hjernehelse*.

Tre ganger mer DHA enn EPA

Romega® inneholder naturlige fosfolipider fra fiskeegg. Endel av disse fosfolipidene er bundet til DHA. Silderogn er en rik kilde til DHA, og Romega inneholder hele tre ganger mer DHA enn EPA.

 

 

Dette må du lese før du prøver:

Romega er et innovativt og banebrytende produkt forsket frem og utviklet på Sunnmøre.

Kosttilskuddet skiller seg fra andre omega-3-kosttilskudd på grunn av sitt høye innhold av DHA i fosfolipidform. Det gjør at kroppen tar til seg de viktige næringsstoffene på en raskere måte.

Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde en normal hjernefunksjon.

To små kapsler Romega inneholder 320 mg DHA.

Basert på vår kunnskap, erfaring og de mange gode tilbakemeldingene fra våre kunder, kan vi trygt anbefale deg å prøve Romega. Vi er så sikre på at du blir fornøyd, at vi ønskerå gi deg hele 60 dagers forbruk for kun 149 kroner, og fri frakt. Produsert av Arctic Bioscience.

 

 


Introduksjonspris: kun 149 kroner

Påfølgende forsendelser blir levert hver 2. måned for kun 398 NOK (199 kr/mnd).

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega Hjerne, med helsebringende DHA-fosfolipider fra norsk silderognolje. For at du selv skal få oppleve den anerkjente Romega-følelsen, får du hele 62% rabatt på din første forsendelse. Du sparer hele 249 kroner og betaler derfor bare 149 kroner for din første pakke. Som abonnent har du alltid fri frakt, og får Romega for din hjernehelse levert hjem til postkassen. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 30 dager etter at du har mottatt den første boksen med Romega om du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser hver andre måned for kun kr 398 pr måned – vi spanderer frakten på deg. Om du ønsker dine Romega-bokser levert oftere, avslutte eller bare pauseabonnementet, er det bare å ta kontakt med kundeservice. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på din første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema