icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Hva er det som gjør Romega så spesielt?

Romega® inneholder skånsomt foredlede næringsstoffer fra rognen til norsk, bærekraftig fisket sild. Silderogn er fiskeegg som inneholder næringsstoffer som behøves for å skape nytt liv. Da er det kanskje ikke så rart at silderogn kan være et fantastisk tilskudd til kosten!

Patentert, norsk teknologi

Vi i Arctic Bioscience behandler dette unike råstoffet med så høy respekt at vi har utviklet vår egen patenterte teknologi for skånsomt å ta ut de sunne fettstoffene fra silderognen. Resultatet av dette er Romega®, små delikate kapsler rike på DHA - en smart investering i hjernehelsen din.*

For enkel og rask SMS-bestilling:

Skjema for SMS-bestilling

Høyt innhold av DHA i fosfolipidform - essensielt for hjernen

Fosfolipider kan også kalles membranfett, og finnes i alle kroppens cellemembraner. Membranene i hjernecellene inneholder altså DHA i fosfolipidform, og DHA er en fettsyre som er spesielt gunstig og viktig for hjernen.
Romega® skiller seg fra andre kosttilskudd på grunn av sitt høye innhold av DHA i fosfolipidform, som er viktig for hjernen.

Romega - en smart investering for din hjerne

Silderognen i Romega er en rik kilde til DHA i fosfolipidform. Mens DHA fra flere andre kosttilskudd må «bygges om» til et fosfolipid i kroppen før den kan settes inn i cellemembraner, så finnes DHA fra Romega® allerede som fosfolipider.

Dette bidrar til et effektivt opptak av DHA i kroppen – til fordel for deg som ønsker å bevare god hjernehelse hele livet.

Dette sier gründeren bak Romega®, Hogne Hallaråker

«Da vi startet utviklingen av Romega® visste vi at silderogn inneholder næringsstoffer som er gunstige for hjernen. For eksempel har oljen et høyt innhold av fosfolipidbasert DHA, som gjennom mange publikasjoner er godt dokumentert for flere områder. Inntak av denne fettsyren er viktig for å kunne bevare den normale funksjonen til hjernen*.

Oljen blander seg med vann, noe som bidrar til et mer effektivt opptak i kroppen. Romega® er uten tvil det beste produktet vi har utviklet her i Ørsta noen gang.»
- Hogne Hallaråker, grunnlegger av Arctic Bioscience
 

Hogne Hallaråker i Ørsta

*) Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon, og et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normalt syn og normal hjernefunksjon.

For enkel og rask SMS-bestilling: 

Skjema for SMS-bestilling

Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men kundeservice trenger da beskjed innen 24 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega dersom du ikke ønsker å fortsette abonnementet. Som abonnent får du faste forsendelser hver andre måned for kun kr 199 pr måned (totalt kr 398) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det ved å kontakte kundeservice. 

Når du sender kodeord Romega til 1963 godtar du samtidig våre vilkår og betingelser.