´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Møt hverdagen med havets krefter

Havet er kanskje verdens mest kraftfulle ressurs. Sånn umiddelbart er det lett å forbinde havets krefter med bølger som slår mot land, sterke havstrømmer og rusket vær. Ikke minst er havet forbundet med transport, mat og maritime næringer. Man kan oppleve havets krefter fra så mangt, deriblant fra Romega.

Her kan du lese hele blogginnlegget vårt om havets krefter.

Vi lanserte nylig vår første reklamefilm, hvor vi har forsøkt å belyse nettopp havets krefter. I reklamefilmen opplever man havets krefter fra Roppestranda på Flø, fra fuglefjellet på Runde og fra frokostbordet til en småbarnsfamilie på Sunnmøre.

En jente og en gutt krangler ved frokostbordet

Omega-3 fra Møre

Romega er ekstrahert fra silderogn fra norsk vårgytende sildSilda som foredles i Romega er fisket langs norskekysten, og store mengder blir hentet fra havet utenfor Mørekysten. Ørsta har lange tradisjoner innen sildefiske, og havet har i lang tid vært grunnlag for noen av de viktigste næringene lokalt. Romega er altså ikke bare forsket frem på Sunnmøre, men også store deler av råstoffet blir hentet fra havet utenfor Mørekysten.

Bestill Romega her

Et kosttilskudd for hele familien

Hverdagen er ulik for oss alle. Vi er i ulike livssituasjoner, har forskjellige interesser og behov. Men vi har alle godt av omega-3, uavhengig av hvor i livet man er. 

Silderogn er et fantastisk råstoff. Det inneholder alle næringsstoffer silda trenger for å utvikle seg presist. Vi har tatt vare på næringsstoffer fra silderogna, og med Romega kan de bli en del av din hverdag. Romega er for hele familien, hver dag.

Opplev havets krefter med Romega!

Bestill i dag og få hele 50% rabatt på din første bestilling.