icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Om oss

Forsket frem i Ørsta på Sunnmøre

Romega® er forsket frem og utviklet av Arctic Bioscience (tidligere Arctic Nutrition). Da vi startet utviklingen av Romega® for noen år siden visste vi allerede at silderogn inneholder næringsstoffer som er viktige for kroppen. Vi har utviklet Romega® i sin helhelt på vårt internasjonale laboratorium i Ørsta på Sunnmøre.

Vårt team har arbeidet med utvikling og kommersialisering av ulike vegetabilske og marine ingredienser i over 20 år. Vi tester og analyserer all produksjon av Romega®, slik at kundene skal være sikre på at de får et produkt av svært høy kvalitet.

Våre studier er gjort i samarbeid med både nasjonale og internasjonale miljøer, hvor Arctic Bioscience har samarbeidet med kjente forskningsinstitusjoner som Stanford University, National University of Singapore og Imperial College London.

Kontorbygg ved vann

Forhandlere over hele landet

Du får kjøpt Romega i vår egen nettbutikk med en fleksibel abonnementsordning. Vi har også gode forhandlere over hele landet og du finner Romega i de aller fleste helsekostforretninger i Norge. I flere butikker har Romega rangert høyt oppe på listen over de mest populære produktene. Du får kjøpt Romega hos:

 


Romega® 60-kapsler, 2 pk.

398 NOK

Intropris kun 149 NOK for to måneders forbruk

Påfølgende forsendelser blir levert hver 2. måned for kun 398 NOK (199 NOK per måned)

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega med DHA-fosfolipider for hjernehelsen. For at du selv skal få oppleve Romega, gir vi deg hele 60 dagers forbruk for kun 149 kroner, direkte levert til din postkasse. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 40 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser annen hver måned for kun kr 199 pr måned (totalt kr 398) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema