icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Om oss

Forsket frem i Ørsta på Sunnmøre

Romega® er forsket frem og utviklet av Arctic Bioscience (tidligere Arctic Nutrition). Da vi startet utviklingen av Romega® for noen år siden visste vi allerede at silderogn inneholder næringsstoffer som er viktige for kroppen. Vi har utviklet Romega® i sin helhelt på vårt internasjonale laboratorium i Ørsta på Sunnmøre.

Vårt team har arbeidet med utvikling og kommersialisering av ulike vegetabilske og marine ingredienser i over 20 år. Vi tester og analyserer all produksjon av Romega®, slik at kundene skal være sikre på at de får et produkt av svært høy kvalitet.

Våre studier er gjort i samarbeid med både nasjonale og internasjonale miljøer, hvor Arctic Bioscience har samarbeidet med kjente forskningsinstitusjoner som Stanford University, National University of Singapore og Imperial College London.

Kontorbygg ved vann

Forhandlere over hele landet

Du får kjøpt Romega i vår egen nettbutikk med en fleksibel abonnementsordning. Vi har også gode forhandlere over hele landet og du finner Romega i de aller fleste helsekostforretninger i Norge. I flere butikker har Romega rangert høyt oppe på listen over de mest populære produktene. Du får kjøpt Romega hos: