icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Spesialtilbud

 

Romega Hjerne er et helt unikt norsk produkt. Det er et resultat av over 10 år med norsk produktutvikling, som sikrer deg naturlig og viktig næring for hjernen.

 

Derfor er DHA viktig for hjernen*

Store deler av hjernen består av fett, og en vesentlig del av dette er DHA-fosfolipider.

For at hjernen skal fungere normalt, trenger den påfyll av DHA. Dette fettet produserer vi ikke nok av selv. Derfor er vi nødt til å tilføre det via kostholdet eller som kosttilskudd.

Ved å innta DHA-fosfolipider, får kroppen et viktig tilskudd av akkurat det samme fettet som finnes i hjernen din allerede. Og med to små kapsler Romega Hjerne sikrer du deg et daglig inntak av 250 mg DHA, som bidrar til hjernens normale funksjon.

 

Økende interesse for Romega Hjerne. Er dette grunnen?

I det unike norske produktet Romega, finner du det fineste av det fine fra norsk sild – nemlig rognen, eller kaviar som noen kaller den. Silderognen er svært rik på nettopp DHA.

DHA er en fettsyre som er viktig for hjernen, hjertet og synet. I Romega er DHA bundet til fosfolipider. Fosfolipider er den samme naturlige formen av fett som fi nnes i alle kroppens cellemembraner. Denne fettformen er blandbar med vann, noe som bidrar til et raskere opptak** i kroppen – også slipper du de ekle fiskeoppstøtene. Romega med DHA-fosfolipider fra norsk silderogn hjelper deg å opprettholde en normal hjernehelse!

 

Kolin et essensielt næringsstoff

Kolin er viktig for flere funksjoner i kroppen.

Blant annet:

- oppbygging av cellemembraner

- en velfungerende lever

- dannelse av hjernens signalstoff, acetylkolin

- for fosterutvikling og dannelse av nye celler

- for kroppens utnyttelse av fett og kolestrol

Med to små kapsler Romega Hjerne daglig, sikrer du deg både DHA og kolin, som begge er gunstige og essensielle næringsstoffer.

 

Hvorfor er Romega bra for deg?

  1. Romega, med DHA fra norsk silderognolje er sunt for hjernen. Et daglig inntak av 250mg DHA bidrar til hjernens normale funksjon.
  2. Romega Hjerne inneholder DHA i fosfolipidform, som gir raskere opptak **, og ingen ekle fiskeoppstøt.
  3. Naturlig høyt innhold av det viktige næringsstoffet kolin.
  4. De sunne Romega Hjerne-kapslene er små og enkle å svelge. En bærekraftig kilde til naturlig sunnhet fra Norskehavet.
  5. Norske helsemyndigheter anbefaler alle å få i seg nok DHA* for å opprettholde en normal hjernehelse. Det kan du sikre deg deg med kun to små kapsler Romega. 
  6.  Romega er et innovativt og banebrytende produkt forsket frem og utviklet på Sunnmøre.

 

Velg norsk - velg trygt - velg Romega Hjerne

Romega, fra det børsnoterte norske bioteknologiselskapet Arctic Bioscience, er et trygt valg. Produktet er utviklet i Norge, og silderognen som blir brukt i Romega fanges i det kalde, rene og fine vannet utenfor norskekysten. Fra hovedkontoret på Sunnmøre formidles dette fantastiske råstoffet til ulike produkter i hele verden. Vi er opptatt av at kvaliteten på våre produkter skal tilfredsstille alles forventninger, og har både en egen kvalitetsavdeling og eget laboratorium.

 

 ** Cook et al. (2016). Bioavailability of Long Chain Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids from Phospholipid-Rich Herring Roe Oil in Men and Women with Mildly Elevated Triacylglycerols. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids


Romega® Hjerne

Introduksjonspris: Gratis

Alltid fri frakt for våre abonnenter

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

For at du selv skal føle hva Romega kan gjør for deg, gir vi deg hele 60 dagers forbruk GRATIS – du betaler kun 79 kr i porto. Som abonnent får du faste forsendelser hver andre måned for kun 199 per måned (totalt 398 for to måneder) – vi spanderer frakten. Ingen bindingstid.