´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Prøv Romega Hjerne GRATIS

Romega® er produktet for deg som er opptatt av en god hjernehelse da Romega kapslene har et høyt innhold av  DHA- og EPA-fosfolipider.

DHA og EPA er viktige omega-3 fettsyrer for både hjerne, hjerte og øyne[1] .  Kroppen produserer ikke dette i tilstrekkelig grad selv, så derfor må det tilføres via kosten eller som kosttilskudd.

 

Her er noen grunner til at du bør prøve det unike norske kosttilskuddet Romega® Hjerne:

  1. Naturlig rik på Omega-3 fosfolipider.
  2. Romega® med DHA-fosfolipider fra silderogn er blandbart med vann, derfor gir den et raskere opptak og gir ingen fiskeoppstøt *.
  3. Naturlig innhold av det viktige næringsstoffet kolin.
  4. Små myke kapsler, lette å svelge.
  5. Fra bærekraftig fiskeri.
  6. Utvinnet fra norsk silderogn.
  7. Helsedirektoratet anbefaler alle å få i seg nok DHA for å opprettholde en normal hjernehelse[1]Kun to små kapsler Romega hver dag inneholder det du trenger for en sunn hverdag og god helse.

 

  

1. Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon. 

*. Cook et al. (2016). Bioavailability of Long Chain Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids from Phospholipid-Rich Herring Roe Oil in Men and Women with Mildly Elevated Triacylglycerols. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids

Dette må du lese før du prøver:

Romega® Hjerne er et innovativt og banebrytende produkt forsket frem og utviklet på Sunnmøre.

Kosttilskuddet skiller seg fra andre omega-3-kosttilskudd på grunn av sitt høye innhold av DHA i fosfolipidform. Det gjør at kroppen tar til seg de viktige næringsstoffene på en raskere måte.

To små kapsler Romega® inneholder 320 mg DHA.

Basert på vår kunnskap, erfaring og de mange gode tilbakemeldingene fra våre kunder, kan vi trygt anbefale deg å prøve Romega. Vi er så sikre på at du blir fornøyd, at vi ønsker å gi deg hele 60 dagers forbruk helt gratis, du betaler kun porto kr 79,- for introduksjonspakken. Produsert av Arctic Bioscience.

 

 


Introduksjonspris: GRATIS*

Du betaler porto kr 79,- for introduksjonspakken

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

For at du selv skal føle hva Romega kan gjør for deg, gir vi deg hele 60 dagers forbruk GRATIS – du betaler kun 79 kr i porto. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 30 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega® Hjerne dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser hver andre måned for kun 199 per måned (totalt 398 for to måneder) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres, avsluttes eller pauses når du selv ønsker det. Du har 14 dagers angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto Her kan du laste ned angrerettsskjema