Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Generelt
Disse betingelsene gjelder for avtale om levering av produkter, også omtalt som varer eller varen, til sluttkunder i Norge. Vennligst les gjennom vilkårene før du handler hos Romega.no. Ved kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser.  

Selger er:
Arctic Nutrition AS,
Org. nr. 996 638 812
Industrivegen 42

6155 Ørsta

E-post: post@romega.no
Telefon: (+47) 952 93 284 (åpningstider tirsdag til torsdag fra kl 10:00 - 14:00)

Produktinformasjon og pris

Produktinformasjon
Romega er et kosttilskudd produsert av silderogn. Detaljert produktinformasjon finnes her

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Salgs- og leveringsbetingelser 

Ekspedering av ordre
Etter at vi har mottatt en ordre blir den automatisk behandlet i vårt system. Ordre blir behandlet alle dager med unntak av helg og helligdager. Deretter sendes ordren videre til Kontorpluss AS (Org. nr 935 884 543) som pakker forsendelsene. Etter pakking blir varene sendt ut med Posten/ Bring .

Leveranse
Varer sendes som sporbar pakke i postkassen med RFID chip. Forsendelser blir normalt sendt i løpet av 1-2 virkedager etter at ordren er mottatt. Fra du får melding om forsendelse fra Posten/ Bring tar det vanligvis 2-4 virkedager til pakken er i postkassen din. Dersom annen leveringsmåte skulle oppstå vil du bli varslet fra Posten/Bring om dette. Vi tar forbehold om at mindre forsinkelser i perioder med høy trafikk hos oss eller hos våre partnere kan forekomme. Dersom det er tomt for en vare vil du få beskjed om dette på våre nettsider og på mail.

Abonnement
Abonnement fornyer seg automatisk i henhold til valgt frekvens og antall enheter.

Abonnementet er uten bindingstid og kan sies opp etter ønske. Oppsigelsen trer i kraft med øyeblikkelig virkning. Med unntak av om oppsigelsen blir gitt med mindre enn 10 dager til neste fornyelsesordre. Da forplikter du deg til å motta og betale for denne leveransen. 

Ved enkelte tilbud kan bindingstid forekomme. Dette vil være tydelig kommunisert i salgsøyeblikket. For abonnement med bindingstid vil oppsigelsen tre i kraft ved utgangen av bindingsperioden.

Endringer av produktet og leveringsmåter kan forekomme. Dette gjelder forbedringer av produkt, distribusjonsmåte og emballasje som skal være fordelaktig for deg som kunde. Prisendringer kan forekomme. Endringer vil bli kommunisert slik at kunder er informert i god tid før endringer trer i kraft.

Som abonnent av Romega vil vi med utgangspunkt i en legitim interesse kunne kontakte deg per telefon eller e-post med nyttig informasjon om ditt abonnement. Dette gjelder så lenge det eksisterer et aktivt kundeforhold med deg. Med et aktivt kundeforhold menes at en kunde har foretatt minst ett kjøp siste 12 måneder, mottatt leveranser de siste 12 måneder eller venter på leveranser.

Vi gjør oppmerksom på at datoen for forsendelser kan bli forskjøvet grunnet tidspunktet for pakking/utsending. Som kunde kan du logge inn på Min Side for å gjøre endringer på ditt abonnement eller ta kontakt med Romega kundeservice.

Som kunde har du muligheten til å endre tidspunktet for leveranser, endre antall bokser, og justere frekvens etter behov. 

Et abonnement kan kun ha status som “På vent” i 6 måneder, og vil deretter aktiveres automatisk dersom annen utsettelse ikke er avtalt.

Frakt
Gratis frakt 

Betaling
Når du handler hos Romega.no kan du velge mellom betaling med faktura eller betalingskort.

Ved kortbetaling krever vi forhåndsbetaling for varen/ varene. Transaksjonen går via PayEx som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. Den automatiserte prosessen for utsendelser skjer straks betalingen via PayEx er vellykket. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Din kortinformasjon vil kun være synlig for PayEx, og vi får beskjed når transaksjonen har gått gjennom. For abonnenter med kortbetaling belastes registrert betalingskort i henhold til valgt abonnement. PayEx forsøker å debitere kortet 5 ganger. Dersom en kortbetaling for et aktivt abonnement feiler/ ikke blir oppdatert av kunde forbeholder vi oss retten til å fullføre ordren med faktura som betalingsmetode. Faktura utstedes 7 dager etter siste debitering er forsøkt av PayEx. 

Ved fakturabetaling sendes ordren videre til Collectio AS (Org 998 240 476) som utsteder faktura på vegne av Arctic Nutrition AS. Faktura utstedes ved forsendelse og forfaller til betaling med en frist på netto 14 dager. Ved manglende betaling påløper de til enhver tid fastsatte renter i henhold til forsinkelsesrenteloven, samt evt. Inndrivelseskostnader. 

For henvendelser vedrørende faktura ta kontakt med Collectio:

E-post: faktura@collectio.no
Telefon: (+47) 216 27 413 (åpningstider mandag til fredag fra kl 09:00 - 16:00.

Rutiner for retur av varer

Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille varene må dette gjøres på mail til post@romega.no. Vi gjør oppmerksom på at varer kun kan avbestilles før ordren har blitt behandlet i vårt system. Det vil si før ordren har blitt registrert som «Fullført» i vårt system og du har mottatt bekreftelse på at ordren er ferdig behandlet per e-post.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel på varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Arctic Nutrition AS skriftlig melding på post@romega.no om at du vil påberope deg mangelen. Arctic Nutrition AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Vennligst ikke send varer i retur før du har fått bekreftelse fra Romega Kundeservice. 

For reklamasjoner som gjelder produkt setter vi pris på om du opplyser om produktets serienummer som står på baksiden av boksen.  

Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og fyller ut angrerettskjema. Angrerettskjema er vedlagt elektronisk kjøpsbekreftelse. Du kan også laste ned angrettskjema her.

Etter at varen er mottatt og kontrollert vil du få tilbakeført beløpet til din konto. Kjøper må selv dekke returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjema.  

Angrerettskjema distribueres elektronisk ved kjøp av varer fra Romega.no.

Vennligst ikke send varer i retur før angrerettskjema er sendt til post@romega.no og du har mottatt bekreftelse fra Romega Kundeservice. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Garanti
Arctic Nutrition AS tilbyr ikke garanti utover forbrukerkjøpsloven

Holdbarhet
Produktet produseres med 2 års holdbarhet og skal til enhver tid ha minimum 4 måneders holdbarhet ved levering.

Personopplysninger
Romega.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Les mer om Arctic Nutrition AS sitt arbeid med personopplysninger i selskapets policy for personvern og cookies.