´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Nytt år, nye muligheter

Start det nye året med fokus på gode rutiner, og legg inn en langsiktig investering i din egen helse!

Et sunt kosthold er en nøkkelfaktor for å ivareta en god helse livet ut. I sine kostråd til befolkningen anbefaler Helsedirektoratet at alle bør spise fisk 2-3 ganger i uken, siden fisk er en god kilde til blant annet omega-3. De marine omega-3-fettsyrene EPA og DHA er langkjedede flerumettede fettsyrer som bidrar til at hjernen, øynene og hjertet skal opprettholde sine normale funksjoner.* Det er derfor gunstig å få disse fettsyrene gjennom kostholdet. Romega gir tilskudd av de marine omega-3-fettsyrene EPA og DHA.

Her gir vi deg fem gode grunner til hvorfor Romega bør være en del av hverdagen din:

  1. Romega er det eneste omega-3-produktet på det norske markedet som er ekstrahert fra silderogn. Silderogna er både bærekraftig og naturlig, og inneholder alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler som silda trenger for å utvikle seg presist. Mange av næringsstoffene blir bevart i prosessen fra rogn til kapsel. 
  2. Romega har et høyt innhold av omega-3 fosfolipider. Denne fettformen er blandbar med vann, i motsetning til vanlig fett. Blandbarheten med vann kan bidra positivt til opptaket av omega-3-fettsyrer i kroppen.
  3. Gir ingen fiskeoppstøt! Om du tidligere har tatt tilskudd av fiskeoljer er sjansen stor for at du har opplevd de velkjente "fiskeoppstøtene" etter inntak. Det at Romega inneholder omega-3-fosfolipider er positivt for de som ikke liker slike fiskeoppstøt.
  4. Omega-3-fettsyrene i Romega bidrar til hjernehelsen! Hjernen styrer alle kroppens funksjoner, og omega-3-fettsyren DHA i Romega bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.*
  5. Romega er en rik kilde til omega-3, men inneholder også vitamin D. Kroppen kan produsere vitamin D selv, men i mange tilfeller klarer ikke kroppen å produsere og lagre tilstrekkelige mengder. Da kan det alternativt tilføres gjennom kosten. Les mer om vitamin D her

fornøyde kunder

Fornøyde kunder

Siden Romega ble tilgjengelig for salg har vi fått tusenvis av fornøyde kunder. Ukentlig får vi uoppfordret hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som deler sine positive opplevelser med oss. Ifølge en kundeundersøkelse i juni 2020 ville 9 av 10 kunder anbefale oss. Prøv Romega du også!

Bruk rabattkoden "romjul25" for 25% rabatt på din første bestilling.

Husk at med et abonnement på Romega får du alltid full fleksibilitet, det er ingen bindingstid, og du får fri frakt på pakken som blir levert rett hjem i postkassen din!

*) Gunstig effekt for hjerne og syn oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA, og for hjertet et daglig inntak på 250 mg DHA og EPA. To kapsler Romega gir deg 420 mg EPA og DHA. 
Se næringsinnhold her