Om oss

Forsket frem i Ørsta på Sunnmøre

Da vi startet utviklingen av Romega® for noen år siden visste vi allerede at silderogn har næringsstoffer som er spesielt viktige for kroppen. Vi har utviklet Romega® i sin helhelt på vårt internasjonale laboratorium i Ørsta på Sunnmøre. Vårt team har arbeidet med utvikling og kommersialisering av ulike vegetabilske og marine ingredienser i over 20 år. Vi tester og analyserer all produksjon av Romega®, slik at kundene skal være sikre på at de får et produkt av svært høy kvalitet. Våre studier er gjort i samarbeid med både nasjonale og internasjonale miljøer, hvor Arctic Nutrition har samarbeidet med kjente forskningsinstitusjoner som Stanford University, National University of Singapore og Imperial College London.

Untitled design

Romega.no

Romega.no eies og drives av Arctic Nutrition AS. Arctic Nutrition er et norsk bioteknologi-selskap som fokuserer på å utvikle helsefremmende produkter fra silderogn. Romega® sine produkter blir distribuert direkte til kunder på Romega.no og gjennom våre samarbeidspartnere. 

Arctic Nutrition AS

Foretaksnummer: NO996 638 812 MVA Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene, og er et aksjeselskap.

Romega.no

Romega.no eies og drives av Arctic Nutrition AS. Arctic Nutrition er et norsk bioteknologi-selskap som fokuserer på å utvikle helsefremmende produkter fra silderogn. Romega® sine produkter blir distribuert direkte til kunder på Romega.no og gjennom våre samarbeidspartnere.

Arctic Nutrition AS

Foretaksnummer: NO996 638 812 MVA Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene, og er et aksjeselskap.