Om oss

VI UTVIKLER UNIKE PRODUKTER BASERT PÅ EKSTRAKT AV SILDEROGN

Norsk bærekraftig kilde

Unikt råstoff

Klinisk dokumentert

Norsk råstoff

Klinisk dokumentert

Unikt råstoff

EN NØDVENDIGHET FOR KROPPEN

«Da vi startet utviklingen av Romega® visste vi at silderogn har næringsstoffer som er spesielt viktige for kroppen. For eksempel har oljen et høyt innhold av fosfolipidbasert DHA, som gjennom en svært stor mengde studier er meget godt dokumentert for mange områder. Inntak av denne fettsyren er essensielt for å kunne bevare den normale funksjonen til hjernen og hjerte. Oljen blander seg også med vann, noe som gjør at opptaket til kroppen er spesielt effektivt. Romega® er uten tvil det beste produktet vi har utviklet her i Ørsta noen gang, og jeg anbefaler produktet til alle som ønsker en god start på livet, god helse og frisk alderdom.»

- Hogne Hallaråker, grunnlegger av Arctic Nutrition

Vi presiserer at dette er et kosttilskudd som er ment som et supplement til et sunt kosthold og fysisk aktivitet.

EN NØDVENDIGHET FOR KROPPEN

«Da vi startet utviklingen av Romega® visste vi at silderogn har næringsstoffer som er spesielt viktige for kroppen. For eksempel har oljen et høyt innhold av fosfolipidbasert DHA, som gjennom en svært stor mengde studier er meget godt dokumentert for mange områder. Inntak av blant annet denne fettsyren er essensielt for å kunne bevare den normale funksjonen til hjernen og hjerte. Oljen blander seg også med vann, noe som gjør at opptaket til kroppen er spesielt effektivt. Romega® er uten tvil det beste produktet vi har utviklet her i Ørsta noen gang, og jeg anbefaler produktet til alle som ønsker en god start på livet, god helse og frisk alderdom.»

- Hogne Hallaråker, grunnlegger av Arctic Nutrition

DU FINNER VÅRE PRODUKTER HOS

TEAMET VÅRT

Portrett av Ole Arne Eiksund. Foto

Daglig leder

Portrett av Hogne Hallaråker. Foto

Fagansvarlig

Portrett av Per Christian Sæbø. Foto

Per Christian Sæbø

Produksjonsansvarlig

Portrett av Daniele Mancinelli. Foto

Teknologiansvarlig

Portrett av Sigrun Lindholm Knardal. Foto

Kvalitetsansvarlig

Portrett av Marius Nystøl. Foto

Salgsansvarlig

Portrett av Vibecke Steinsvik Parr. Foto

Markedsansvarlig

Romega.no

Romega.no eies og drives av Arctic Nutrition AS. Arctic Nutrition er et norsk bioteknologi-selskap som fokuserer på å utvikle helsefremmende produkter fra silderogn. Romega® sine produkter blir distribuert direkte til kunder på Romega.no og gjennom våre samarbeidspartnere. 

Arctic Nutrition AS

Foretaksnummer: NO996 638 812 MVA Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene, og er et aksjeselskap.

Romega.no

Romega.no eies og drives av Arctic Nutrition AS. Arctic Nutrition er et norsk bioteknologi-selskap som fokuserer på å utvikle helsefremmende produkter fra silderogn. Romega® sine produkter blir distribuert direkte til kunder på Romega.no og gjennom våre samarbeidspartnere.

Arctic Nutrition AS

Foretaksnummer: NO996 638 812 MVA Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene, og er et aksjeselskap.