icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

FAQ

Produkter

Romega 180-kapsler og Romega 60-kapsler inneholder begge standard Romega-kapsler, men med et ulikt antall kapsler i hver boks. Med et inntak av to kapsler daglig vil en boks med Romega 60-kapsler vare i 30 dager, og dette produktet er dermed mest praktisk for deg som tar to kapsler daglig. Romega 180-kapsler er tilpasset familier, eller for deg som tar mellom 2-6 kapsler daglig.

Nei, innholdet i kapslene er det samme i begge våre produkter. Det er kun antall kapsler i boksen som er forskjellig i de to produktene.

Abonnement

Abonnementet er uten bindingstid og kan sies opp når som helst. Oppsigelsen trer i kraft med øyeblikkelig virkning så lenge det er mer enn 10 dager til neste fornyelsesordre.

Når du tegner et abonnement på Romega 180-kapsler vil én boks leveres hver måned. Med et abonnement på Romega 60-kapsler leveres to bokser annenhver måned. Deretter fornyes abonnementet automatisk i henhold til valgte produkt.

Et abonnement kan tilpasses ditt behov. På Min Konto kan du endre antall bokser eller velge å hoppe over neste ordre. 

Betalingskortet blir lagt inn ved første bestilling, og det registrerte kortet belastes i henhold til valgte produkt og frekvens.

Transaksjoner på Romega.no går via Stripe som er en sikker elektronisk betalingsløsning. Den automatiserte prosessen for utsendelser skjer straks betalingen via Stripe er vellykket. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Din kortinformasjon vil kun være synlig for Stripe, og vi får beskjed når transaksjonen har gått gjennom. For abonnenter med kortbetaling belastes registrert betalingskort i henhold til valgt abonnement. 

Min Konto

Min Konto vil ikke fungere før abonnementet ditt er reaktivert på nettsiden. Dersom du har et aktivt abonnement hos Romega skal du ha mottatt en e-post med kontoinvitasjon til "Min Konto". Ta kontakt med kundeservice om du ønsker at vi skal resende denne e-posten til deg.

Kundefordeler

Eksisterende kunder får rabattkoder når de verver venner og bekjente. Når personen du verver gjennomfører et kjøp direkte via din personlige vervelink vil du få tilsendt en rabattkode via e-post som gir deg 50% rabatt på ett kjøp. Rabattkoden registrerer du selv under «administrere abonnement» på «Min konto». Du får én rabattkode for hver gang du verver, så her har du muligheten til å motta flere rabattkoder. Også personene du verver får 50% rabatt på første bestilling. Du kan melde deg opp til vårt verveprogram her.

Levering

Din ordre blir normalt sendt fra oss innen 1-2 virkedag(er) etter ordren er mottatt. 

Fra du får melding om forsendelse fra Posten/ Bring tar det vanligvis 2-4 virkedager til pakken er i postkassen din. Når pakken er på vei får du tilsendt link med sporing fra Posten. 

Boksen kan trygt oppbevares i romtemperatur, det vil si under 25℃, og plassert vekk fra sterkt sollys. Foretrukket oppbevaring etter åpning er likevel i kjøleskap da dette hindrer utvikling av lukt og smak over tid.

Produktinformasjon

Den anbefalte dagsdosen med Romega er 2-6 kapsler. 

Dagsdosen med Romega® kan tas samlet eller fordelt på morgen og kveld, om ønskelig i forbindelse med måltider.

Romega® inneholder ikke laktose, gluten eller sitrus. Romega® kan brukes av skalldyrallergikere og gir alle helsefordeler av omega-3 bundet til fosfolipid.

Siden råstoffene i Romega er fra fisk kan fiskeprotein forekomme. Vi kan derfor ikke garantere for at produktet er trygt dersom man har fiskeallergi. En må selv vurdere risikoen for dette i samråd med lege. 

Romega® er helt trygt å bruke da det er et ekstrakt fra en kjent matvare (silderogn).

Romega® er trygt å bruke sammen med andre produkter. Dersom du har økt blødningsrisiko eller går på blodfortynnende medisiner, bør du unngå store doser av omega-3-tilskudd. Vi anbefaler å rådføre deg med din fastlege.

Effekt

Romega er rik på fosfolipidbundet DHA, og egner seg spesielt godt for deg som vil bevare god hjernehelse. Omega-3-fettsyrene i Romega bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon, normalt syn og normal hjertefunksjon.* DHA er også bra under svangerskap, hvor mors inntak av DHA bidrar til normal utvikling av øyne og hjernen til fosteret.* I tillegg inneholder Romega vitamin D, som bidrar til normalt immunforsvar, og normale muskler, tenner og skjelett. ** Romega inneholder også kolin som bidrar til normal lipidomsetning, til å opprettholde normal leverfunksjon og normal homocysteinomsetning.***

*) Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. Mors inntak av 200 mg DHA bidrar til normal utvikling av øyne og hjernen til fosteret. Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon. Du får 320 mg DHA og 100 mg EPA fra to kapsler Romega.

**) Voksne mennesker bør ha et daglig inntak på 10 µg (mikrogram) vitamin D for å oppnå de fordelaktige helsefordelene. Romega er en kilde til vitamin D, hvor seks kapsler Romega inneholder 3 µg vitamin D.

***) Gunstig virkning oppnås ved et inntak av minst 82,5 mg kolin. Fire kapsler Romega inneholder omtrent 84 mg kolin.

Romega er et omega-3-kosttilskudd. Kroppen trenger omega-3-fettsyrer for å opprettholde normale funksjoner, inkludert hjernefunksjon, normalt syn og normal hjertefunksjon.* Man kan ikke påregne å oppleve noen øyeblikkelig virkning når man tar Romega, men det vil bidra positivt til helsen din på sikt.*

*) Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon. Du får 320 mg DHA og 100 mg EPA fra to kapsler Romega.