´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

FAQ

Produkter

Romega 180-kapsler og Romega Hjerne inneholder begge standard Romega-kapsler, men med et ulikt antall kapsler i hver boks.

Med et inntak av to kapsler daglig vil en boks med Romega Hjerne vare i 30 dager.

Romega 180-kapsler er tilpasset familier, eller for deg som tar mellom 2-6 kapsler daglig.

Nei, innholdet i kapslene er det samme i begge våre produkter. Det er kun antall kapsler i boksen som er forskjellig i de to produktene.

Abonnement

Når du tegner et abonnement på Romega 180-kapsler vil du motta én boks hver måned.

Med et abonnement på Romega Hjerne leveres to bokser annenhver måned.

Abonnementet fornyes automatisk i henhold til valgte produkt.

Abonnementet er helt uten bindingstid og kan sies opp når som helst.

Det er imidlertid viktig at du passer på å si opp innen fristen din. Din frist er tilpasset ditt abonnement, og du finner dato for seneste endringer på fakturaen din.

Husk på at Romega®-kapslene virker best når du tar dem jevnlig. Finn din egen rutine, slik at du husker å ta det - da blir kroppen fornøyd.

Ja.

Det er bare å ta kontakt med kundeservice om du ønsker Romega levert oftere, om du trenger å pause abonnementet, eller bytte produkt.

For deg som har vært abonnent en stund, så belastes det bankkortet du registrerte hos oss da du bestilte Romega® første gang.

For deg som ikke har registrert et bankkort, så følger det med faktura i din abonnementspakke.

Det er ikke lenger mulig å registrere bankkort som betalingsmiddel.

For deg som ønsker avtalegiro så kan du selv ordne det i din nettbank.

Dine bokser med Romega® blir sendt deg i henhold til avtalt abonnementssyklus. I pakken finner du din faktura. Du har 14 dagers betalingsfrist.

Om du skulle være så uheldig å glemme å betale denne, sender vi deg kostnadsfritt en SMS med en vennlig påminnelse.

Glemmer du også denne betalingen, så sender vi deg enda en betalingspåminnelse, med gjeldene gebyr for porto og håndtering.

Skulle du mot formodning glemme også denne, sender vi deg noken påminnelse, før vi overfører videre oppfølging til vår samarbeidspartner Sergel.

Transaksjoner på Romega.no går via Stripe som er en sikker elektronisk betalingsløsning. Den automatiserte prosessen for utsendelser skjer straks betalingen via Stripe er vellykket.

All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Din kortinformasjon vil kun være synlig for Stripe, og vi får beskjed når transaksjonen har gått gjennom.

For abonnenter med kortbetaling belastes registrert betalingskort i henhold til valgt abonnement. 

Min Konto

"Min Konto" er ikke lenger i bruk av servicehensyn. Vi har dessverre opplevd at endringer og justeringer foretatt av kunden selv i noen tilfeller ikke har fungert som ønsket.

For å sikre at ditt produkt og dine leveranser kommer når du ønsker det, har vi valgt å øke bemanningen på vår kundeservice, slik at eventuelle endringer og justeringer blir riktige.

Kontakt oss.

Levering

Vi sender ut ordrer jevnlig hele uken. Utsendelsene skal være tilpasset ditt abonnement, slik at du får Romega®-boksen din før du går tom.

Trenger du flere bokser, eller ønsker du kanskje å pause eller endre abonnementet ditt, er det bare å ta kontakt med vår kundeservice

Boksen kan trygt oppbevares i romtemperatur, det vil si under 25℃, og plassert vekk fra sterkt sollys. Foretrukket oppbevaring etter åpning er likevel i kjøleskap da dette hindrer utvikling av lukt og smak over tid.

Produktinformasjon

Den anbefalte dagsdosen med Romega er 2-6 kapsler. 

Dagsdosen med Romega® kan tas samlet eller fordelt på morgen og kveld, om ønskelig i forbindelse med måltider.

Romega® inneholder ikke laktose, gluten eller sitrus. Romega® kan brukes av skalldyrallergikere og gir alle helsefordeler av omega-3 bundet til fosfolipid.

Siden råstoffene i Romega er fra fisk kan fiskeprotein forekomme. Vi kan derfor ikke garantere for at produktet er trygt dersom man har fiskeallergi. En må selv vurdere risikoen for dette i samråd med lege. 

Romega® er helt trygt å bruke da det er et ekstrakt fra en kjent matvare (silderogn).

Romega® er trygt å bruke sammen med andre produkter. Dersom du har økt blødningsrisiko eller går på blodfortynnende medisiner, bør du unngå store doser av omega-3-tilskudd. Vi anbefaler å rådføre deg med din fastlege.

Effekt

Romega er rik på fosfolipidbundet DHA, og egner seg spesielt godt for deg som vil bevare god hjernehelse. Omega-3-fettsyrene i Romega bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon, normalt syn og normal hjertefunksjon.* DHA er også bra under svangerskap, hvor mors inntak av DHA bidrar til normal utvikling av øyne og hjernen til fosteret.* I tillegg inneholder Romega vitamin D, som bidrar til normalt immunforsvar, og normale muskler, tenner og skjelett. ** Romega inneholder også kolin som bidrar til normal lipidomsetning, til å opprettholde normal leverfunksjon og normal homocysteinomsetning.***

*) Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. Mors inntak av 200 mg DHA bidrar til normal utvikling av øyne og hjernen til fosteret. Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon. Du får 320 mg DHA og 100 mg EPA fra to kapsler Romega.

**) Voksne mennesker bør ha et daglig inntak på 10 µg (mikrogram) vitamin D for å oppnå de fordelaktige helsefordelene. Romega er en kilde til vitamin D, hvor seks kapsler Romega inneholder 3 µg vitamin D.

***) Gunstig virkning oppnås ved et inntak av minst 82,5 mg kolin. Fire kapsler Romega inneholder omtrent 84 mg kolin.