icon-account icon-glass
✓ Full fleksibilitet ✓ Ingen bindingstid ✓ Fri frakt

FAQ

Abonnement

Abonnementet er uten bindingstid og kan sies opp når som helst. Oppsigelsen trer i kraft med øyeblikkelig virkning så lenge det er mer enn 10 dager til neste fornyelsesordre.

Når du tegner et abonnement velger du hvor ofte du vil motta forsendelser. Deretter fornyes abonnementet automatisk i henhold til valgt frekvens. 

Et abonnement tilpasses ditt behov. På Min Side kan du endre antall bokser, justere leveringsfrekvens eller velge å hoppe over neste ordre. 

Betalingskortet blir lagt inn ved første bestilling, og det registrerte kortet belastes i henhold til valgt frekvens.

Transaksjoner på Romega.no går via Stripe som er en sikker elektronisk betalingsløsning. Den automatiserte prosessen for utsendelser skjer straks betalingen via Stripe er vellykket. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Din kortinformasjon vil kun være synlig for Stripe, og vi får beskjed når transaksjonen har gått gjennom. For abonnenter med kortbetaling belastes registrert betalingskort i henhold til valgt abonnement. 

Reaktivere abonnement

Vi har lansert ny nettside med forbedret brukervennlighet. Vi har dessverre ikke mulighet til å overføre aktive abonnement til den nye nettsiden, og derfor er dette noe du må gjøre selv. Når abonnementet ditt er reaktivert vil du få tilsendt Romega som normalt. Vi opplyser om at Min Side ikke vil fungere før abonnementet er aktivert.

Du vil få tilsendt en e-post med informasjon om hvordan du kan reaktivere ditt abonnement. Dette er en enkel sak, og i e-posten vil vi guide deg gjennom prosessen. Du vil få en personlig link som sender deg direkte til nettsiden. Her må du fylle inn informasjonen som angitt. Når bestillingen er fullført vil du være registrert på den nye nettsiden, og abonnementet ditt er igjen aktivt. Vi er behjelpelig på kundeservice til å guide deg gjennom prosessen hvis det er ønskelig.

Min Side vil ikke fungere før abonnementet ditt er reaktivert på den nye nettsiden. Dersom du har et aktivt abonnement hos Romega vil du få tilsendt en e-post med informasjon om hvordan du kan reaktivere ditt abonnement.

Levering

Din ordre blir normalt sendt fra oss innen 1-2 virkedag(er) etter ordren er mottatt. 

Fra du får melding om forsendelse fra Posten/ Bring tar det vanligvis 2-4 virkedager til pakken er i postkassen din. Når pakken er på vei får du tilsendt link med sporing fra Posten. 

Boksen kan trygt oppbevares i romtemperatur, det vil si under 25℃, og plassert vekk fra sterkt sollys. Foretrukket oppbevaring etter åpning er likevel i kjøleskap da dette hindrer utvikling av lukt og smak over tid.

Produkt

Den anbefalte dagsdosen med Romega er 2-6 kapsler. 

Dagsdosen med Romega® kan tas samlet eller fordelt på morgen og kveld, om ønskelig i forbindelse med måltider.

Romega® er glutenfritt og kan trygt brukes av skalldyrallergikere.

Romega kan brukes av skalldyrallergikere og gir alle helsefordeler av omega-3 bundet til fosfolipid.

Siden råstoffene i Romega er fra fisk kan fiskeprotein forekomme. Vi kan derfor ikke garantere for at produktet er trygt dersom man har fiskeallergi. En må selv vurdere risikoen for dette i samråd med lege. 

Romega® er helt trygt å bruke da det er et ekstrakt fra en kjent matvare (silderogn).

Romega® er trygt å bruke sammen med andre produkter. Dersom du har økt blødningsrisiko eller går på blodfortynnende medisiner, bør du unngå store doser av omega-3-tilskudd. Vi anbefaler å rådføre deg med din fastlege.