icon-account icon-glass
Rabattkoden “intro50” gir -50% på første kjøp ✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt

FAQ

Abonnement

Abonnementet er uten bindingstid og kan sies opp når som helst. Oppsigelsen trer i kraft med øyeblikkelig virkning så lenge det er mer enn 10 dager til neste fornyelsesordre.

Når du tegner et abonnement velger du hvor ofte du vil motta forsendelser. Deretter fornyes abonnementet automatisk i henhold til valgt frekvens. 

Et abonnement tilpasses ditt behov. På Min Side kan du endre antall bokser, justere leveringsfrekvens eller velge å hoppe over neste ordre. 

Betalingskortet blir lagt inn ved første bestilling, og det registrerte kortet belastes i henhold til valgt frekvens.

Transaksjoner på Romega.no går via Stripe som er en sikker elektronisk betalingsløsning. Den automatiserte prosessen for utsendelser skjer straks betalingen via Stripe er vellykket. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Din kortinformasjon vil kun være synlig for Stripe, og vi får beskjed når transaksjonen har gått gjennom. For abonnenter med kortbetaling belastes registrert betalingskort i henhold til valgt abonnement. 

Min Konto

Min Konto vil ikke fungere før abonnementet ditt er reaktivert på den nye nettsiden. Dersom du har et aktivt abonnement hos Romega vil du få tilsendt en e-post med informasjon om hvordan du kan reaktivere ditt abonnement.

Prisgaranti

Som abonnent hos oss skal du være sikret den beste prisen på Romega. Derfor har vi prisgaranti som en trygghet for deg som kunde. Vi garanterer laveste pris i ditt abonnement og matcher alltid pris når andre leverandører kjører kampanjer på vårt produkt.

Har du oppdaget en bedre pris på Romega? Ta kontakt med oss på Kundeservice og informer om tilbudet du har sett.

Levering

Din ordre blir normalt sendt fra oss innen 1-2 virkedag(er) etter ordren er mottatt. 

Fra du får melding om forsendelse fra Posten/ Bring tar det vanligvis 2-4 virkedager til pakken er i postkassen din. Når pakken er på vei får du tilsendt link med sporing fra Posten. 

Boksen kan trygt oppbevares i romtemperatur, det vil si under 25℃, og plassert vekk fra sterkt sollys. Foretrukket oppbevaring etter åpning er likevel i kjøleskap da dette hindrer utvikling av lukt og smak over tid.

Produkt

Den anbefalte dagsdosen med Romega er 2-6 kapsler. 

Dagsdosen med Romega® kan tas samlet eller fordelt på morgen og kveld, om ønskelig i forbindelse med måltider.

Romega® er glutenfritt og kan trygt brukes av skalldyrallergikere.

Romega kan brukes av skalldyrallergikere og gir alle helsefordeler av omega-3 bundet til fosfolipid.

Siden råstoffene i Romega er fra fisk kan fiskeprotein forekomme. Vi kan derfor ikke garantere for at produktet er trygt dersom man har fiskeallergi. En må selv vurdere risikoen for dette i samråd med lege. 

Romega® er helt trygt å bruke da det er et ekstrakt fra en kjent matvare (silderogn).

Romega® er trygt å bruke sammen med andre produkter. Dersom du har økt blødningsrisiko eller går på blodfortynnende medisiner, bør du unngå store doser av omega-3-tilskudd. Vi anbefaler å rådføre deg med din fastlege.