icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Hva gjør Romega spesielt?

Viktige næringsstoffer fra norsk silderognolje

Hver eneste lille Romegakapsel inneholder naturlig foredlede næringsstoffer fra rognen til norsk, bærekraftig fanget sild. Romegasilden fiskes utenfor vår egen vakre Sunnmørskyst. Dette gjør silderognen kortreist og miljøvennlig.

Det unike råstoffet behandles med vår egen patenterte teknologi, for å sikre deg de sunne næringsstoffene.

Høyt innhold av DHA og EPA – essensielt for hjerte og hjerne*

Silderognoljen er naturlig rik på DHA- og EPA-fosfolipider, som er viktige for hjerte og hjerne. Kroppen produserer ikke nok av dette selv, så dette er du nødt til å tilføre. Helsemyndighetene anbefaler alle å sikre kroppen nok gjennom kostholdet eller som kosttilskudd.

Med kun to små Romegakapsler daglig, sikrer du hjernens og hjertes behov for EPA og DHA*.

Naturlig rik på kolin

Hjernen er en del av sentralnervesystemet. Sentralnervesystemet inneholder milliarder av nerveceller, som gjennom et finurlig samspill styrer kroppens muskler og bevegelser, samt hjernens tanker, minner og hukommelse.

Romega® har et naturlig innhold av kolin, et molekyl som forekommer i acetylkolin. Acetylkolin er en nevrotransmitter som er et viktig stoff for overføring av signaler mellom cellene i sentralnervesystemet. Et velfungerende nervesystem er avhengig av god kommunikasjon mellom hver enkelt nervecelle.

I de nye Nordiske ernæringsanbefalingene som skal oppdateres i 2023, så er det tatt med egne, separate bakgrunnsartikler om kolin

Fosfolipider for raskere opptak**

I Romega® finnes DHA og EPA som fosfolipider. Ved å innta Romega®, får altså kroppen et viktig tilskudd av essensielle næringsstoffer i akkurat den samme naturlige formen av fett som finnes i alle kroppens cellemembraner.

I motsetning til andre fettstoffer, er fosfolipider en fettforbindelse som er blandbar med vann. Dette gjør at kroppen har et raskere opptak** av de viktige næringsstoffene kroppen må ha.

I tillegg får du heller ikke ekle fiskeoppstøt, som mange Romega-brukere synes er en fordel.

* Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon, og et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normalt syn og normal hjernefunksjon.
*Et daglig inntak av 82,5mg kolin bidrar til normal fettomsetning, leverfunksjon og homocysteinomsetning.
**  Cook et al. (2016). Bioavailability of Long Chain Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids from Phospholipid-Rich Herring Roe Oil in Men and Women with Mildly Elevated Triacylglycerols. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids

Romega® Hjerne

Spar hele 249 kr få din første boks til

Introduksjonspris: kun 149 kroner

Alltid fri frakt for våre abonnenter

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega Hjerne, med helsebringende DHA-fosfolipider fra norsk silderognolje. For at du selv skal få oppleve den anerkjente Romega-følelsen, får du hele 62% rabatt på din første forsendelse. Du sparer hele 249 kroner og betaler derfor bare 149 kroner for din første pakke. Som abonnent har du alltid fri frakt, og får Romega for din hjernehelse levert hjem til postkassen. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 30 dager etter at du har mottatt den første boksen med Romega om du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser hver andre måned for kun kr 398 pr måned – vi spanderer frakten på deg. Om du ønsker dine Romega-bokser levert oftere, avslutte eller bare pauseabonnementet, er det bare å ta kontakt med kundeservice. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på din første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema