icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Om Romega

Hva er det som gjør Romega spesielt?

Inneholder næringsstoffer fra silderogn

Romega® inneholder skånsomt foredlede næringsstoffer fra rognen til norsk, bærekraftig fisket sild. Silderogn er fiskeegg som inneholder næringsstoffer som behøves for å skape nytt liv. Det er da kanskje ikke så rart at fiskerogn nytes som en delikatesse verden rundt.

Patentert teknologi

Vi i Arctic Bioscience behandler dette unike råstoffet med så høy respekt at vi har utviklet vår egen patenterte teknologi for å skånsomt ta ut de sunne fettstoffene fra silderognen. Resultatet av dette er Romega®, små delikate kapsler rike på omega-3-fettsyrer for å ivareta en sunn helse.*

Høyt innhold av DHA i fosfolipidform

Romega® skiller seg fra andre omega-3-kosttilskudd på grunn av sitt høye innhold av DHA i fosfolipidform. DHA er en omega-3-fettsyre som er viktig for hjernen, og fosfolipider er membranfett som finnes i alle kroppens cellemembraner. Hjernecellenes membraner inneholder mye DHA i fosfolipidform.

Tre ganger mer DHA enn EPA

Romega® inneholder naturlige fosfolipider fra fiskeegg. Endel av disse fosfolipidene er bundet til DHA. Silderogn er en rik kilde til DHA, og Romega inneholder hele tre ganger mer DHA enn EPA.

For hjernehelsen

Mens DHA fra flere andre kosttilskudd må «bygges om» til et fosfolipid i kroppen før den kan settes inn i cellemembraner, så finnes DHA fra Romega® allerede som fosfolipider. Dette bidrar til et effektivt opptak av DHA i kroppen – til fordel for deg som ønsker å bevare god hjernehelse hele livet.

Våre kunder sine erfaringer

I en kundeundersøkelse gjennomført januar 2021 fremkommer det at:

  • 9 av 10 av våre kunder vil anbefale Romega videre til andre.
  • 90% opplever at Romega bidrar til at de føler seg sunnere i hverdagen.*
  • 76% har brukt Romega i over ett år.

Her kan du lese mer om våre kunder og deres erfaringer med Romega®.

 To bokser Romega og omega-3 kapsler

Dette sier gründeren bak Romega®, Hogne Hallaråker

«Da vi startet utviklingen av Romega® visste vi at silderogn inneholder næringsstoffer som er gunstige for kroppen. For eksempel har oljen et høyt innhold av fosfolipidbasert DHA, som gjennom mange publikasjoner er godt dokumentert for flere områder. Inntak av denne fettsyren er viktig for å kunne bevare den normale funksjonen til hjernen og hjertet.* Oljen blander seg også med vann, noe som kan bidra til et mer effektivt opptak i kroppen. Romega® er uten tvil det beste produktet vi har utviklet her i Ørsta noen gang, og jeg anbefaler produktet til alle som ønsker en god start på livet og god helse.»
- Hogne Hallaråker, grunnlegger av Arctic Bioscience

Her kan du lese mer om Hogne Hallaråker og hans inspirerende gründerhistorie. 

Hogne Hallaråker

*) Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon, og et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normalt syn og normal hjernefunksjon.