icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Vilkår og betingelser

Generelt

Disse betingelsene gjelder for avtale om levering av produkter, også omtalt som varer eller varen, til sluttkunder i Norge. Vennligst les gjennom vilkårene før du handler hos Romega.no. Ved kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser. 

Selger er:

Arctic Bioscience AS,

Org. nr. 996 638 812

Industrivegen 42

6155 Ørsta

E-post: post@romega.no

Telefon: (+47) 952 93 284 (åpningstider tirsdag til torsdag fra kl 10:00 - 14:00)

Produktinformasjon og pris

Produktinformasjon

Romega er et kosttilskudd produsert av silderogn. Detaljert produktinformasjon finnes her.

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Salgs- og leveringsbetingelser

Ekspedering av ordre

Etter at vi har mottatt en ordre blir den automatisk behandlet i vårt system og du vil motta en ordrebekreftelse så snart ordren din er akseptert. Ordre blir behandlet alle dager. Deretter sendes ordren videre til Nettvarehotellet AS (Org. nr. 997 730 658) som pakker forsendelser i ukedager. Etter pakking blir varene sendt ut med Posten/Bring.

Leveranse

Varer sendes som sporbar pakke i postkassen med RFID chip. Forsendelser blir normalt sendt i løpet av 1-2 virkedager etter at ordren er mottatt. Fra du får melding om forsendelse fra Posten/Bring tar det vanligvis 2-4 virkedager til pakken er i postkassen din. Dersom annen leveringsmåte skulle oppstå vil du bli varslet fra Posten/Bring om dette. Vi tar forbehold om at mindre forsinkelser i perioder med høy trafikk hos oss eller hos våre partnere kan forekomme. Dersom det er tomt for en vare vil du få beskjed om dette på våre nettsider og/eller på e-post eller SMS.

Abonnement

Abonnementet fornyer seg automatisk i henhold til valgt frekvens ved inngåelse av abonnement og antall enheter bestilt.

Abonnementet er uten bindingstid og kan sies opp etter ønske. Oppsigelsen trer i kraft med øyeblikkelig virkning, med mindre oppsigelsen gis mindre enn 10 dager før neste fornyelsesordre. Da forplikter du deg til å motta og betale for denne leveransen før oppsigelsen får virkning.

Endringer av produktet og leveringsmåter kan forekomme. Dette gjelder forbedringer av produkt, distribusjonsmåte og emballasje som skal være fordelaktig for deg som kunde. Prisendringer kan forekomme. De til enhver tid gjeldende vilkårene er de som er publisert på denne siden.

Vesentlige endringer eller endringer til kundens ulempe vil bli kommunisert til kunden på e-post slik at kunder er informert i god tid før endringer trer i kraft. Ved vesentlige endringer i vilkårene eller endringer til kundens ulempe kan kunden si opp abonnementet med umiddelbar virkning. Dette gjelder også dersom kunden har et abonnement med bindingstid.

Som abonnent av Romega vil vi med utgangspunkt i en legitim interesse kunne kontakte deg per telefon eller e-post med nyttig informasjon om ditt abonnement. Dette gjelder så lenge det eksisterer et eksisterende kundeforhold med deg.

Vi gjør oppmerksom på at datoen for forsendelser kan bli forskjøvet grunnet tidspunktet for pakking/utsending. Da vil du få beskjed på e-post. Som kunde med kortbetaling kan du logge inn på Min konto for å gjøre endringer på ditt abonnement eller ta kontakt med Romega kundeservice. Som kunde med fakturabetaling kan du ta kontakt med Romega kundeservice for å kansellere eller gjøre endringer på ditt abonnement.

Som kunde har du muligheten til å endre tidspunktet for leveranser, endre antall bokser, og justere frekvens etter behov.

Frakt

Gratis frakt

Betaling

På Romega.no gjennomføres kjøp med betalingskort eller faktura. Standard betaling er via kort om ikke annet fremkommer. Ved fakturabetaling vil faktura bli distribuert separat etter opprettelse av ordre (efaktura, e-post eller autopost).

Ved kortbetaling krever vi forhåndsbetaling for varen/varene. Transaksjonen går via Stripe som er en sikker elektronisk betalingsløsning. Den automatiserte prosessen for utsendelser skjer straks betalingen via Stripe er vellykket. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Din kortinformasjon vil kun være synlig for Stripe, og vi får beskjed når transaksjonen har gått gjennom. For abonnenter med kortbetaling belastes registrert betalingskort i henhold til valgt abonnement. Stripe forsøker å debitere kortet 7 ganger. 

Rutiner for retur av varer

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene må dette gjøres på e-post til post@romega.no. Vi gjør oppmerksom på at varer kun kan avbestilles før ordren har blitt behandlet i vårt system. Det vil si før ordren har blitt registrert som «Fullført» i vårt system og du har mottatt bekreftelse på at ordren er ferdig behandlet per e-post eller SMS.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel på varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Arctic Bioscience AS skriftlig melding på post@romega.no om at du vil påberope deg mangelen. Arctic Bioscience AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Vennligst ikke send varer i retur før du har fått bekreftelse fra Romega Kundeservice.

For reklamasjoner som gjelder produkt setter vi pris på om du opplyser om produktets serienummer/batchnummer som står på baksiden av boksen. 

Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Dersom det foreligger mangel ved varen og du reklamerer i tide har du krav på eventuelle misligholdsbeføyelser i tråd med forbrukerkjøpsloven.

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og fyller ut angrerettskjema. Angrerettskjema er vedlagt elektronisk kjøpsbekreftelse ved kjøp av varer fra Romega.no via kortbetaling. Du kan også laste ned angrerettskjema her. Utfylt angrerettskjema sendes til post@romega.no.

Etter at varen er mottatt og kontrollert vil du få tilbakeført beløpet til din konto. Kjøper må selv dekke returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjema. 

Vennligst ikke send varer i retur før angrerettskjema er sendt til post@romega.no og du har mottatt bekreftelse fra Romega Kundeservice. Angreretten gjelder bare ved forbrukerkjøp, ikke ved salg til næringsdrivende. Ved salg til næringsdrivende gjelder heller ikke forbrukerkjøpsloven.

Garanti

Arctic Bioscience AS tilbyr ikke garanti utover det som følger av forbrukerkjøpsloven.

Holdbarhet

Produktet produseres med 2 års holdbarhet og skal til enhver tid ha minimum 4 måneders holdbarhet ved levering.

Personopplysninger

Romega.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Les mer om Arctic Bioscience AS sitt arbeid med personopplysninger i selskapets policy for personvern og cookies.

Klageorgan og plattform for nettbasert tvisteløsning

Eventuelle klager vedrørende abonnementet eller varer kjøpt på Romega.no, skal sendes til post@romega.no. Dersom vi avviser klagen din eller du ellers ikke er fornøyd med svaret kan du inngi klage til Forbrukerrådet eller EUs online tvisteløsning. Arctic Bioscience AS forbeholder seg retten til å ikke delta foran et forbrukertvisteløsningsorgan.

Last ned vilkår og betingelser her