´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Vilkår og betingelser

Våre betingelser

Som abonnent har du alltid fri frakt, og får Romega levert hjem til postkassen. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 14 dager etter at du har mottatt den første boksen med Romega om du ikke ønsker å fortsette som abonnent. Om du ønsker dine Romega-bokser levert oftere, avslutte eller bare pause abonnementet, er det bare å ta kontakt med kundeservice. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på din første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema

Med bestilling får du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben Frisk, og kan motta VIP-tilbud per SMS, post eller epost.

For å kunne tilby deg den alle beste kundeservicen, lagrer vi dine personopplysninger iht. GDPR-lovgivning og personvernopplysningsloven paragraf 8 – 17.

Generelt

Disse betingelsene gjelder for avtale om levering av produkter, også omtalt som varer eller varen, til sluttkunder i Norge. Vennligst les gjennom vilkårene før du handler hos Romega.no. Ved kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser.
We do not sell or send products to countries outside Norway.

Selger er:

Arctic Bioscience AS,
Org. nr. 996 638 812
Industrivegen 42
6155 Ørsta

E-post: post@romega.no

Telefon: (+47) 952 93 284 (åpningstider mandag til torsdag fra kl 10:00 - 14:00)

Produktinformasjon og pris

Produktinformasjon

Romega er et kosttilskudd produsert av silderogn. Detaljert produktinformasjon finnes her.

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkluderer alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Introduksjonsprisen gjelder kun en gang per person

Den rabatterte introduksjonsprisen gjelder kun ved førstegangs kjøp/bestilling. Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt intro-pakken tidligere, vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Bestillingen anses altså som en gjenåpning av tidligere abonnement.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Salgs- og leveringsbetingelser

Leveranse

Nye ordrer blir sendt en gang per uke, mens løpende abonnement tilpasses den enkelte abonnents termindager. Vi tar forbehold om at mindre forsinkelser i perioder med høy trafikk hos oss eller hos våre partnere kan forekomme. 

Abonnement

Abonnementet fornyes i henhold til valgt frekvens ved inngåelse av abonnement og antall enheter bestilt.

Abonnementet er helt uten bindingstid om ikke annet er oppgitt, og antall bokser og leveringsfrekvens kan tilpasses individuelt. Da er det bare å ta kontakt med kundeservice. Abonnementet kan stoppes og settes på pause ved å ta kontakt med oss. Oppsigelsen av abonnement trer i kraft med øyeblikkelig virkning, med mindre oppsigelsen gis mindre enn 14 dager før neste forsendelse/fornyelsesordre. Da forplikter du deg til å motta og betale for denne leveransen før oppsigelsen får virkning.

Endringer av produktet og leveringsmåter kan forekomme. Dette gjelder forbedringer av produkt, distribusjonsmåte og emballasje som skal være fordelaktig for deg som kunde. Prisendringer kan forekomme. De til enhver tid gjeldende vilkårene er de som er publisert på denne siden. Men, eventuell prisøkning vil ikke gjelde for aktive abonnement, du beholder din avtalte pris så lenge du er abonnent

Vesentlige endringer eller endringer til kundens ulempe vil bli kommunisert til kunden. Ved vesentlige endringer i vilkårene eller endringer til kundens ulempe kan kunden si opp abonnementet med umiddelbar virkning. Dette gjelder også dersom kunden har et abonnement med bindingstid.

Som abonnent av Romega vil vi med utgangspunkt i en legitim interesse kunne kontakte deg per telefon, e-post eller SMS med nyttig informasjon om ditt abonnement. Dette gjelder så lenge det eksisterer et kundeforhold, samt etter at et abonnement er stoppet, inntil du selv ønsker med deg. Vi deler ikke våre data med tredjepart, så dine personopplysninger vil ikke bli brukt av tredjepart i markedsføring. Sensitiv personinformasjon vil fortløpende slettes av oss, da dette ikke er opplysninger vi trenger for å opprettholde abonnementstjenesten med hver enkelt kunde.

Ved bestilling får du også automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben Frisk. Du beholder dette medlemskapet så lenge du selv ønsker, også etter eventuelt oppsigelse av ditt abonnement. Vi vil eventuelt kunne kontakte deg med relevant informasjon, gode tilbud og nyttig informasjon om nyheter, via epost, SMS, telefon eller brev. Om du ikke ønsker dette gratis-medlemskapet, er det bare å kontakte kundeservice.

Vi gjør oppmerksom på at datoen for forsendelser kan bli forskjøvet grunnet tidspunktet for pakking/utsending. Som kunde med kortbetaling kan du logge inn på "Min konto" for å gjøre endringer på ditt abonnement eller ta kontakt med Romega kundeservice. Som kunde med fakturabetaling kan du ta kontakt med Romega kundeservice for å kansellere eller gjøre endringer på ditt abonnement.

Som kunde har du muligheten til å endre tidspunktet for leveranser, endre antall bokser, og justere frekvens etter behov.

Frakt

Gratis frakt om ikke annet er avtalt.

Betaling

På Romega.no gjennomføres kjøp med betalingskort eller faktura som sendes med varen din. Betaling via faktura er vår standard

Ved kortbetaling krever vi forhåndsbetaling for varen/varene. Transaksjonen går via Stripe som er en sikker elektronisk betalingsløsning. Den automatiserte prosessen for utsendelser skjer straks betalingen via Stripe er vellykket. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Din kortinformasjon vil kun være synlig for Stripe, og vi får beskjed når transaksjonen har gått gjennom. For abonnenter med kortbetaling belastes registrert betalingskort i henhold til valgt abonnement. Stripe forsøker å debitere kortet 7 ganger. 

Rutiner for retur av varer

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene må dette gjøres per telefon, eller vi e-post: post@romega.no. Vi gjør oppmerksom på at varer kun kan avbestilles før endringsdatoen. Endringsdatoen finner du på fakturaen.
For kortkunder må eventuelle endringer skje senest 14 dager før ordren har blitt behandlet i vårt system. Det vil si før ordren har blitt registrert som «Fullført» i vårt system.

Returrett av varer i abonnement

Det er kun returrett på den første varen du mottar i ditt abonnement. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnement, må du avbestille innen angitte frist. Pakker som returneres til oss uten avtale, får ikke tilhørende faktura kreditert.

Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

 Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel på varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Arctic Bioscience AS skriftlig melding på post@romega.no om at du vil påberope deg mangelen. Arctic Bioscience AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Vennligst ikke send varer i retur før du har fått bekreftelse fra Romega Kundeservice.

Varer som returneres uten avtale med oss vil belastes med porto og omkostningsgebyr, til den enhver tid gledende sats.

For reklamasjoner som gjelder produkt setter vi pris på om du opplyser om produktets serienummer/batchnummer som står på baksiden av boksen. 

Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Dersom det foreligger mangel ved varen og du reklamerer i tide har du krav på eventuelle misligholdsbeføyelser i tråd med forbrukerkjøpsloven.

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og fyller ut angrerettskjema. Angrerettskjema er vedlagt elektronisk kjøpsbekreftelse ved kjøp av varer fra Romega.no via kortbetaling. Du kan også laste ned angrerettskjema her. Utfylt angrerettskjema sendes til post@romega.no.

Angreretten gjelder kun ved førstegangs kjøp/oppstart av abonnementet, og ikke de kommende leveransene av akkurat samme type vare.

Etter at vi har mottatt varen, kontrollert den og godtatt det er i henhold til angreretten, vil du få tilbakeført beløpet til din konto. Kjøper må selv dekke returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjema. 

Vennligst ikke send varer i retur før angrerettskjema er sendt til post@romega.no og du har mottatt bekreftelse fra Romega Kundeservice. Angreretten gjelder bare ved forbrukerkjøp, ikke ved salg til næringsdrivende. Ved salg til næringsdrivende gjelder heller ikke forbrukerkjøpsloven.

Garanti

Arctic Bioscience AS tilbyr ikke garanti utover det som følger av forbrukerkjøpsloven.

Holdbarhet

Produktet produseres med 2 års holdbarhet.

Personopplysninger

Romega.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Les mer om Arctic Bioscience AS sitt arbeid med personopplysninger i selskapets policy for personvern og cookies.

Klageorgan og plattform for nettbasert tvisteløsning

Eventuelle klager vedrørende abonnementet eller varer kjøpt på Romega.no, skal sendes til post@romega.no. Dersom vi avviser klagen din eller du ellers ikke er fornøyd med svaret kan du inngi klage til Forbrukerrådet eller EUs online tvisteløsning. Arctic Bioscience AS forbeholder seg retten til å ikke delta foran et forbrukertvisteløsningsorgan.

Last ned vilkår og betingelser her