´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Prøv Romega, få 50% på første ordre!

Sett fokus på gode rutiner, og legg inn en langsiktig investering i din egen helse!

Et sunt kosthold er en nøkkelfaktor for å ivareta en god helse livet ut. I sine kostråd til befolkningen anbefaler Helsedirektoratet at alle bør spise fisk 2-3 ganger i uken, siden fisk er en god kilde til blant annet omega-3. De marine omega-3-fettsyrene EPA og DHA er langkjedede flerumettede fettsyrer som bidrar til at hjernen, øynene og hjertet skal opprettholde sine normale funksjoner.* Det er derfor viktig å få disse fettsyrene gjennom kostholdet. Romega gir tilskudd av de marine omega-3-fettsyrene EPA og DHA.

  Kunder av Romega

  Fornøyde kunder

  Siden Romega ble tilgjengelig for salg har vi fått tusenvis av fornøyde kunder. Ukentlig får vi uoppfordret hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som deler sine positive opplevelser med oss. Ifølge en kundeundersøkelse i juni 2020 ville 9 av 10 kunder anbefale oss.

  Gjør som våre fornøyde kunder, prøv Romega du også!

  Bestill i dag og få 50% rabatt på din første bestilling.

  Husk at med et abonnement på Romega får du alltid full fleksibilitet, det er ingen bindingstid, og du får fri frakt på pakken som blir levert rett hjem i postkassen din!

  *) Gunstig effekt for hjerne og syn oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA, og for hjertet et daglig inntak på 250 mg DHA og EPA. To kapsler Romega gir deg 420 mg EPA og DHA. 
  Se næringsinnhold her