´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Romega x Kaja-Marie

Anbefaler Romega

Romega er et omega-3-produkt utviklet i Ørsta som er basert på silderogn - et helt naturlig og bærekraftig råstoff. Romega inneholder fosfolipider, en type fett som finnes naturlig i øyne, hjernen og hjertet. Fosfolipider er blandbare med vann, noe som kan bidra til et bedre opptak av omega-3-fettsyrene i kroppen. Omega-3-fettsyrene i Romega bidrar til å ivareta hjernens, hjertets og øynenes normale funksjon.*

Kaja-Marie er 30 år og jobber som livsstilsinfluenser i Oslo. På sine egne kanaler deler hun innhold fra en hverdag som ofte består av mote, skjønnhet og livsstil. Sunn mat og trening er en vesentlig del av det daglige. Hun tar tilskudd av omega-3, og det får hun fra Romega.

Vi har tatt en prat med Kaja-Marie, hvor hun har delt sine tre favorittegenskaper med Romega. 

1) Bidrar til en sunn hverdag

I tillegg til å skape innhold til egne kanaler, deltar Kaja-Marie stadig på ulike oppdrag og eventer. I en givende, men også travel hverdag, er det viktig å tenke på helsen. For Kaja-Marie er det en fordel at kroppen spiller på lag.

"Det er viktig for meg å føle meg bra i hverdagen, og at kroppen fungerer som den skal. Derfor er jeg opptatt av å få i meg sunne produkter og riktig næring. Romega er en del av dette.

2) Velger kvalitet

Kaja-Marie er i tillegg opptatt av å velge produkter med høy kvalitet, særlig når det gjelder det hun spiser.

"Jeg valgte Romega fordi det er et annerledes omega-3-tilskudd av høy kvalitet. Jeg har troen på silderogn som råstoff.

3) Små kapsler, ingen fiskeoppstøt

Sist, men ikke minst, så foretrekker hun de små kapslene. De smaker vanilje og gir ikke ubehagelige oppstøt.

"Kapslene er små og enkle å ta, og jeg får heller ingen fiskeoppstøt eller smak av fisk etter at jeg har tatt dem. Det synes jeg er veldig positivt."

Kaja-Marie tar seks Romega-kapsler hver dag - da får hun rikelig med marint omega-3 i hverdagen.

"Min opplevelse av Romega har vært utelukkende positiv!

Les mer her om hvordan abonnement på Romega fungerer.

*) For å ivareta normal hjertehelse oppnås gunstig effekt ved et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA. For å ivareta normal syns- og hjertehelse oppnås gunstig effekt ved et daglig inntak av 250 mg DHA.