´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Romega x Pia Seeberg

Dette er Romega

Romega er et omega-3 kosttilskudd som er laget av rogn fra den norske vårgytende silda. Romega inneholder omega-3-fosfolipider og har et høyt innhold av omega-3-fettsyren DHA. Fosfolipider er en fettype som finnes naturlig i kroppens cellemembraner og har egenskaper som gjør at de kan blandes med vann. Fosfolipidenes blandbarhet med vann kan bidra positivt til opptaket av omega-3-fettsyrer fra Romega. Den gode fettsyresammensetningen, samt et effektivt opptak, gjør at Romega er et godt alternativ for deg som ønsker et produkt som bidrar til å opprettholde normal syns-, hjerte- og hjernehelse.*

*) Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA for hjerne- og synshelse, og 250 mg EPA og DHA for hjertet.

NÆRINGSINNHOLD

Anbefaler Romega

Ung kvinne sitter og holder Romega boks mot ansiktet

Pia Seeberg er en influencer, podcaster, fysisk- og mental trener, foredragsholder og forfatter. Hun har blant annet gitt ut boken "Trening etter fødsel", og er lidenskapelig opptatt av å inspirere og motivere folk til fysisk aktivitet. 

Dette sier Pia om å ta omega-3-kosttilskudd: "Et kosthold rikt på fet fisk er tipp topp, men tilskudd er ingen dum nummer to. Jeg spiser fortsatt ikke så mye fisk som jeg burde, så derfor tar jeg Romega for å passe på at jeg får i meg de viktige omega-3-fettsyrene DHA og EPA - easy as that!"

Les mer her om hvordan abonnement på Romega fungerer.

Bruk koden "intro50" for å få hele 50% rabatt på din første bestilling!