icon-account icon-glass
✓ Full fleksibilitet ✓ Ingen bindingstid ✓ Fri frakt ✓ Prisgaranti

Romega - omega-3 fra silderogn!

Et sunt kosthold er en nøkkelfaktor for å ivareta en god helse livet ut. I sine kostråd til befolkningen anbefaler Helsedirektoratet at alle bør spise fisk 2-3 ganger i uken, siden fisk er en god kilde til blant annet omega-3. Omega-3-fettsyrene EPA og DHA er langkjedede flerumettede fettsyrer som bidrar til at hjernen, øynene og hjertet skal opprettholde sine normale funksjoner.* Det er derfor viktig at man får nok av disse fettsyrene. Romega gir tilskudd av marint omega-3.

Hjernen – en hardtarbeidende tankemaskin

Det er viktig at hjernen har alt den trenger for å fungere som den skal. Hjernen din består av ca 50% fettstoffer, hvor DHA er den mest forekommende omega-3-fettsyren. Fettsyrene i hjernen finnes hovedsakelig som fosfolipider i cellemembraner og innehar en viktig strukturell funksjon for hjernen. En viktig fettsyre for å ivareta normal hjernefunksjon er derfor DHA, som er en av hovedkomponentene i Romega. To kapsler Romega inneholder 320 mg DHA som bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.* 

Hjertet – kroppens viktigste muskel

Hjertet er en muskel som jobber konstant hele livet med å sørge for at resten av kroppens organer kan utføre sine oppgaver. Hjertet gjør dette ved å pumpe oksygen- og næringsrikt blod rundt i kroppen. For å gjøre denne viktige jobben slår et gjennomsnittshjerte rundt 100 000 ganger i løpet av et døgn. Da sier det seg selv at et normaltfungerende hjerte er viktig for en sunn helse.
De marine omega-3-fettsyrene EPA og DHA har blitt vist å bidra til at hjertet skal opprettholde sin normale funksjon.* Dette er noe av grunnen til at myndighetene oppfordrer til å spise fisk 2-3 ganger i uken. Dersom du ikke spiser nok fisk, så kan det være nyttig med et tilskudd. De fosfolipidbaserte omega-3-fettsyrene i Romega er en god og lettoptakelig kilde til EPA og DHA for å ivareta hjertehelsen.

fornøyde kunder

Fornøyde kunder

Siden Romega ble tilgjengelig for salg har vi fått tusenvis av fornøyde kunder. Ukentlig får vi uoppfordret hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som deler sine positive opplevelser med oss. Ifølge en kundeundersøkelse i juni 2020 ville 9 av 10 kunder anbefale oss. Prøv Romega du også!

*) For å ivareta normal hjertehelse oppnås gunstig effekt ved et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA. For å ivareta normal syns- og hjertehelse oppnås gunstig effekt ved et daglig inntak av 250 mg DHA. 
Se næringsinnhold her