´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Forskning i verdensklasse

Romega - et resultat av forskning i verdensklasse

Lurer du på hvordan Romega ble til? Gründer Hogne Hallaråker forteller med sine egne ord om hvordan Romega ble forsket frem, og den menneskelige kompetansen som står bak.

Menneskene bak Romega®

Fagmiljøet vårt i Ørsta har vært aktivt helt siden 1997, da produksjonssjefen vår Per Christian Sæbø ble ansatt som laboratoriesjef. I denne perioden jobbet vi med fettsyrer fra andre kilder enn silderogn, og hadde stor suksess i USA og i andre markeder med produktet CLA.

Selv om vi opp gjennom årene har arbeidet i andre selskap her på huset enn i Arctic Nutrition, har kjernekompetansen og arbeidet med oljer og fettsyrer vært sentralt i alle prosjekt.

Et sentralt punkt med tanke på innovasjonene vi har utviklet gjennom disse årene, er at vi har ulik bakgrunn og en bredde innen fagfeltet som vi ser på som spesielt verdifull. Både kjemi, biokjemi, fysiologi, biologi, fysikk og teknologi er viktige på hver sin måte. I tillegg er vi flinke til å tilegne oss ny kunnskap etter hvert som det dukker opp nye og spennende ting.

Romega® er et resultat av dette!

Lansering av Romega® i Norge

Ferdigproduktet Romega® ble lansert våren 2017, og var i utgangspunktet et prøveprosjekt. Vi hadde aldri tidligere etablert vår egen nettbutikk, og vi var svært spente på hvordan dette skulle gå.

I starten gikk det langsomt og vi fikk kjenne på den harde konkurransen i markedet, selv om vi hadde et produkt som var godt dokumentert. Først på høsten 2017 løsnet det, da Arctic Nutrition ble profilert på TV. Produktet vårt ble utsolgt innen 3 timer! Det kom såpass mange bestillinger samtidig at nettbutikken kollapset.

Fra forsiktig start til flere tusen kunder

Fra en forsiktig start i 2017 har vi nå mange tusen kunder som daglig bruker Romega®. Vi er veldig stolte av det vi har fått til i Ørsta, med sterk vilje og god fagkunnskap. Vi ser veldig positivt på fremtiden, og gleder oss til det som kommer!

Lurer du på hvordan prosessen fra fersk fisk til ferdigproduserte kapsler foregår? Slik produserer vi kosttilskuddet Romega.

Hogne Hallaråker med Romega i hånda

Skrevet av Hogne Hallaråker

Gründer og fagansvarlig for Romega®.


Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® HJERNE med B-vitaminer

Påfølgende forsendelser blir levert hver 4. måned for kun kr 796 (kr 199 pr mnd)

Introduksjonspris: GRATIS. Kun kr 79 i porto

Portofritt levert hver 4.måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk! Jeg bestiller abonnement på Romega HJERNE og får første forsendelse gratis. Jeg
betaler kun kr 79,- i porto. Som abonnent vil du motta faste forsendelser med Romega HJERNE hver fjerde måned, til en pris av kun kr 796, portofritt
tilsendt (kr 199 pr. måned).

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes
eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får
du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du
kan motta tilbud via sms, post eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket
via e-post eller telefon.