´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Begynte å løpe i voksen alder

sporty kvinne løper på sti med høstløv i bakgrunnen

Therese er fra Hareid i Møre og Romsdal, men bor på Kampen i Oslo. Hun er en av landets aller beste kvinnelige ultraløpere, hvor hun har deltatt i internasjonale mesterskap seks ganger, og er fire ganger Norgesmester.

Jeg er 44 år, bor i Oslo, og jobber til daglig som ungdomsskolelærer. I tillegg er jeg ultraløper, har deltatt i både nasjonale og internasjonale mesterskap. Det aller viktigste for meg er å fungere godt i hverdagen, og der er jeg ganske aktiv. Det er mye bevegelse i løpet av arbeidsdagen, i tillegg til at det gjerne blir en løpetur også. Det å ha overskudd i hverdagen er en livskvalitet jeg setter svært høyt, og som jeg får - takket være sunne produkter og riktig ernæring.

Et produkt med gode omega-3-fettsyrer

sporty dame med fletter holder i romega boks"Jeg fikk høre om Romega via noen bekjente i løpemiljøet. Jeg fikk høre at produktet har gode omega-3 fettsyrer, som er bra for blant annet hjertet.* Dette var også hovedgrunnene til at jeg begynte med Romega. Jeg ønsker en sunn kropp som kan løpe lenge," forteller Therese.

Faktum er i hvert fall at Therese har den norske rekorden på 24-timers løping på tredemølle, da hun i 2018 løp utrolige 217 kilometer på ett døgn!

*) Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Bruker Romega som en del av et sunt kosthold

"Det er ikke slik at jeg har merket en «mirakuløs» endring siden jeg begynte å ta Romega, men jeg har en sunn kropp som tåler å være i aktivitet over lange perioder. Jeg er av den oppfatning at produktet bidrar som en del av et sunt og næringsrikt kosthold", avslutter hun. 

Hvordan fungerer det?

Velg hvor ofte du vil motta pakke fra oss

Vil du ha forsendelser månedlig eller holder det med annenhver måned? Du får alltid fri frakt.

Påfyll etter ditt behov

Hoper det seg opp? Du kan når som helst hoppe over en forsendelse eller utsette neste pakke.

Uten bindingstid

åpen hengelås

Som abonnent hos oss har du full frihet. Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst si opp

Vi er her for å hjelpe deg 

snakkeboble med rosa hjerte inni

Noe du lurer på? Ta kontakt med oss da vel.


Romega® 180-kapsler

Påfølgende forsendelser blir levert hver 3. måned for kun 498 NOK (kun kr 166 pr mnd)

Intropris kun 249 NOK

Alltid fri frakt for våre abonnenter

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega med DHA-fosfolipider for hjernehelsen. For at du selv skal få oppleve Romega, gir vi deg hele 90 dagers forbruk for kun 249 kroner, direkte levert til din postkasse. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 40 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser hver 3.måned for kun kr 498, vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema