´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Gjør en smart investering ved å abonnere i dag.

Næringsstoffet for din hjernehelse

Romega® inneholder næringsstoffer fra norsk silderogn, som det eneste kosttilskuddet på det norske markedet. Silderogn har en god sammensetting av omega-3-fettsyren DHA og fosfolipider - som begge finnes i hjernen din. 

Omega-3 kosttilskuddet Romega med olje fra silderogn

DHA er et fettstoff som inngår i hjernecellenes membraner og som bidrar til å opprettholde en normal hjernefunksjon. DHA er den smarte hjerneføden!

Fosfolipider er molekyler med helt spesielle egenskaper, som gjør at de er viktige komponenter i oppbyggingen av cellemembraner i hjernen. Det finnes studier på mennesker som indikerer at omega-3-fettsyrer bundet til fosfolipider tas raskere opp i kroppen enn omega-3 fettsyrer bundet til triglyserider (som finnes i fiskeolje).

To små kapsler daglig bidrar til din hjernehelse.

Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde hjernens normale funksjon. Du får hele 320 mg DHA fra to små kapsler Romega. DHA fra Romega er bundet til fosfolipider - en god duo. Dette bidrar til et raskere opptak av DHA i kroppen.  

Prøv Romega med DHA, for din hjernehelse.

To bokser med omega-3-kosttilskuddet Romega og små kapsler

Dine fordeler

Du får hele 62 % rabatt på din første forsendelse. Betal kun 149,- for de to første boksene.

Alt du trenger å gjøre er å opprette et abonnement, så får du tilsendt Romega hjem i postkassen jevnt og trutt.

Vi bryr oss om kundene våre. Derfor har vi ingen bindingstid og du får full frihet over eget abonnement.

Romega gir deg ingen ubehagelige fiskeoppstøt etter inntak.

Romega inneholder også kolin, samt EPA som sammen med DHA er gunstig for hjertehelsen.* 

*) Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon. 
Referanse: 1. Cook et al. (2016). Bioavailability of Long Chain Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids from Phospholipid-Rich Herring Roe Oil in Men and Women with Mildy Elevated Triacylglycerols. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids.

Introduksjonspris: kun 149 kroner

Alltid fri frakt for våre abonnenter

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega Hjerne, med helsebringende DHA-fosfolipider fra norsk silderognolje. For at du selv skal få oppleve den anerkjente Romega-følelsen, får du hele 62% rabatt på din første forsendelse. Du sparer hele 249 kroner og betaler derfor bare 149 kroner for din første pakke. Som abonnent har du alltid fri frakt, og får Romega for din hjernehelse levert hjem til postkassen. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 30 dager etter at du har mottatt den første boksen med Romega om du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser hver andre måned for kun kr 398 pr måned – vi spanderer frakten på deg. Om du ønsker dine Romega-bokser levert oftere, avslutte eller bare pauseabonnementet, er det bare å ta kontakt med kundeservice. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på din første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema