´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Fosfolipider

Her kan du lese hele blogginnlegget vårt om fosfolipider

Fosfolipid

Funksjoner ved fosfolipider som er til fordel for opptak

Det er kombinasjonen av fettløselige og vannløselige komponenter som gir fosfolipidene de funksjonene de trenger for å være en viktig bestanddel i cellemembraner. Videre så finnes det studier på mennesker som indikerer at omega-3-fettsyrer fra fosfolipider tas raskere opp i kroppen enn tilsvarende triglyserider2De spesielle egenskapene til fosfolipider gjør også at produkter som inneholder omega-3 fosfolipider ikke gir fiskeoppstøt ved inntak, ettersom fettet blandes bedre med det vanlige mageinnholdet.

Bestill Romega her

Hva har fosfolipider med Romega å gjøre?

Romega er ekstrahert fra silderogn. Rogn er eggceller, som er kroppens største celler. Et enkelt rognkorn er én stor celle som har en fosfolipid-rik cellemembran.

En stor del av fettstoffene i silderogn inneholder flerumettede marine omega-3-fettsyrer. Når man snakker om marine omega-3-fettsyrer, så er det stort sett snakk om fettsyrene EPA og DHA i form av triglyserider. I Romega finnes DHA og EPA som fosfolipider, som er den samme naturlig formen av fett som finnes i alle kroppens cellemembraner. EPA og DHA bidrar til å ivareta funksjonen til hjernen, hjertet og øynene. Dette er en av grunnene til at Romega er et godt produkt for de som ønsker å ta vare på hjerne, hjerte og syn.*

Ved å bruke egenutviklet teknologi har vi muliggjort for en skånsom ekstraksjon fra fettstoffene i rogna, og har slik utviklet et kosttilskudd rikt på omega-3-fosfolipider. Det er dette som gjør Romega spesielt.

Bestill i dag og få hele 50% rabatt på din første bestilling.

*) Gunstig effekt for hjerne og syn oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA, og for hjerte et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA. To kapsler Romega gir deg dette.
2. Cook et al. (2016). Bioavailability of Long Chain Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids from Phospholipid-Rich Herring Roe Oil in Men and Women with Mildly Elevated Triacylglycerols. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids