´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Kaviarolje fra norsk silderogn

 

Hver eneste Romegakapsel inneholder naturlig foredlede næringsstoffer fra rognen til  bærekraftig fanget sild. Silderogn er naturlig rik på omega-3 fettsyrene DHA og EPA. Dette er essensielle næringsstoffer som er viktig for både hjertet, hjernen og synet, samt for deg som er gravid eller ammende*

Kroppen produserer ikke omega-3 DHA og EPA i tilstrekkelig grad selv, så derfor må det tilføres via kosten eller som kosttilskudd. Norske helsemyndigheter anbefaler alle å få i seg nok omega-3 hver dag - hele livet.

Med kun to små Romegakapsler daglig, sikrer du hjernen, hjertet og øyets behov for EPA og DHA*.

Romega inneholder også kolin, et molekyl som inngår i alle cellemembraner i kroppen. Kolin forekommer også i acetylkolin, en nevrotransmitter som er et viktig stoff for overføring av signaler i nervesystemet. 

DHA i fosfolipidform = raskere opptak i kroppen og ingen fiskeoppstøt** 

I Romega finnes omega-3 fettsyrene DHA og EPA som fosfolipider. Ved å innta Romega, får altså kroppen et viktig tilskudd av essensielle næringsstoffer i akkurat den samme naturlige formen av fett som finnes i alle kroppens cellemembraner.

I motsetning til andre fettstoffer, er fosfolipider en fettforbindelse som er blandbar med vann. Dette gjør at kroppen har et raskere opptak** av de viktige næringsstoffene kroppen må ha. I tillegg får du heller ikke ekle fiskeoppstøt.

* Et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon, og et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normalt syn og normal hjernefunksjon.
Gravide og ammende anbefales et daglig inntak av 200 mg DHA i tillegg til det anbefalte daglige inntaket av omega-3 fettsyrer for voksne, dvs. 250 mg DHA og EPA.
**  Cook et al. (2016). Bioavailability of Long Chain Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids from Phospholipid-Rich Herring Roe Oil in Men and Women with Mildly Elevated Triacylglycerols. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids

Romega® 180-kapsler

Introduksjonspris: kun 249 kroner

Alltid fri frakt for våre abonnenter

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk, jeg benytter meg av introtilbudet og får halv pris på første forsendelse, og betaler kun kr 249. Som abonnent får du faste forsendelser hver 3.måned for kun kr 498. Vi spanderer frakten. Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har du 14 dagers angrerett. Med abonnementet får du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du kan motta tilbud via sms, post, tlf. eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket via e-post eller telefon.