´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Opptatt av hjernehelsen?

 

Romega-kapslene har et naturlig innhold av både DHA-fosfolipider fra norsk silderognolje som er essensielle næringsstoffer for hjernen. Kroppen produserer ikke disse fettsyrene i tilstrekkelig grad selv, så derfor må det tilføres via kosten eller som kosttilskudd.

Derfor er DHA viktig for hjernen*

Store deler av hjernen består av fett, og en vesentlig del av dette er DHA-fosfolipider.

For at hjernen skal skal opprettholde sine normale funksjoner, trenger den jevnlig påfyll av DHA. Dette får du av Romega Hjerne.

Romega Hjerne har også et naturlig innhold av kolin, et molekyl som inngår i alle cellemembraner i kroppen. Kolin forekommer også i acetylkolin, en nevrotransmitter som er et viktig stoff for overføring av signaler i nervesystemet. Hjernen er en del av kroppes nervesystem.

Ved å innta DHA-fosfolipider, får kroppen et viktig tilskudd av akkurat det samme fettet som finnes i hjernen din allerede. Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde hjernens normale funksjon. Med kun 2 små kapsler Romega Hjerne hver dag, sikrer du deg både DHA og kolin.

  

6 grunner til å ta Romega Hjerne:

  1. Bra for hjernehelsen. Norske helsemyndigheter anbefaler alle å få i seg nok DHA for å opprettholde en normal hjernehelse. Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til hjernens normale funksjon.
  2. Inneholder DHA i fosfolipidform, som gir raskere opptak * og ingen ekle fiskeoppstøt.
  3. Laget av olje fra norsk silderogn.
  4. Kortreist næring fra norskekysten.
  5. Små myke kapsler, lette å svelge.
  6. Naturlig innhold av det viktige næringsstoffet kolin.

 

 * Cook et al. (2016). Bioavailability of Long Chain Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids from Phospholipid-Rich Herring Roe Oil in Men and Women with Mildly Elevated Triacylglycerols. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids


Introduksjonspris: kun 149 kroner

Alltid fri frakt for våre abonnenter

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk, jeg benytter meg av introtilbudet og får hele 2 måneders forbruk av Romega HJERNE til kun kr 149. Som abonnent får du faste forsendelser med Romega HJERNE hver andre måned for kun kr 398, portofritt tilsendt (kr 199 pr. mnd).