´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Spesialtilbud

 

Banebrytende kosttilskudd for hjernehelsen

Romega HJERNE er et helt unikt norsk produkt. Det er et resultat av over 12 år med norsk produktutvikling, som sikrer deg naturlig og viktig næring for hjernen.

Romega inneholder silderogn som er naturlig rik på blant annet DHA-fosfolipider og kolin som er gunstig for en god helse. 

I tillegg til den unike silderognoljen inneholder Romega HJERNE utvalgte B-vitaminer for nervesystemets normale funksjon, normal psykologisk funksjon, samt reduserer tretthet og utmattelse.

 

DHA-alfa og omega for hjernen*

Store deler av hjernen består av fett, og en vesentlig del av dette er DHA-fosfolipider.

For at hjernen skal fungere normalt, trenger den påfyll av DHA. Dette fettet produserer vi ikke nok av selv. Derfor er vi nødt til å tilføre det via kostholdet eller som kosttilskudd.

Ved å innta DHA-fosfolipider, får kroppen et viktig tilskudd av akkurat det samme fettet som finnes i hjernen din allerede. 

Med kun 2 små kapsler Romega HJERNE sikrer du deg et daglig inntak av 250 mg DHA, som bidrar til hjernens normale funksjon. 

 

Kolin er viktig for flere funksjoner i kroppen

Kolin er et essensielt næringsstoff og en viktig byggestein for alle kroppens celler. Romega har et naturlig innhold av dette viktige næringsstoffet, som blant annet trengs for oppbygging av kroppens cellemembraner som f. eks. i nerveceller og dannelse av hjernens viktige signalstoff, acetylkolin. 

Derfor er Romega HJERNE bra for deg

  1. Romega inneholder norsk silderognolje med DHA for god hjernehelse*.
  2. DHA-fosfolipider har raskere opptak i kroppen**
  3. Romega har et naturlig innhold av kolin.
  4. Kapslene er små og enkle å svelge, og gir ingen ubehagelige fiskeoppstøt.
  5. Norske helsemyndigheter anbefaler alle å få i seg nok DHA for å opprettholde en normal hjernehelse. Det kan du sikre deg deg med kun to små kapsler Romega. 
  6. Et daglig inntak av 250mg DHA bidrar til hjernens normale funksjon. 

 

 

 

 ** Cook et al. (2016). Bioavailability of Long Chain Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids from Phospholipid-Rich Herring Roe Oil in Men and Women with Mildly Elevated Triacylglycerols. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids


Romega® HJERNE med B-vitaminer

Introduksjonspris: Gratis

Alltid fri frakt for våre abonnenter

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk, jeg benytter meg av introtilbudet og får hele 2 måneders forbruk av Romega HJERNE GRATIS. Som abonnent får du faste forsendelser med Romega HJERNE hver andre måned for kun kr 398, portofritt tilsendt (kr 199 pr. mnd). Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har du 14 dagers angrerett. Med abonnementet får du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du kan motta tilbud via sms, post, tlf. eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket via e-post eller telefon.