´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

Spesialtilbud til lesere av Hjemmet

 

Banebrytende kosttilskudd for hjernehelsen

Romega Hjerne er et helt unikt norsk produkt. Det er et resultat av over 10 år med norsk produktutvikling, som sikrer deg naturlig og viktig næring for hjernen. Romega inneholder silderogn som er svært rik på blant annet DHA-fosfolipider og kolin som er gunstig for en god helse.

 

DHA-alfa og omega for hjernen*

Store deler av hjernen består av fett, og en vesentlig del av dette er DHA-fosfolipider.

For at hjernen skal fungere normalt, trenger den påfyll av DHA. Dette fettet produserer vi ikke nok av selv. Derfor er vi nødt til å tilføre det via kostholdet eller som kosttilskudd.

Ved å innta DHA-fosfolipider, får kroppen et viktig tilskudd av akkurat det samme fettet som finnes i hjernen din allerede. Og med to små kapsler Romega Hjerne sikrer du deg et daglig inntak av 250 mg DHA, som bidrar til hjernens normale funksjon. 

 

Kolin et essensielt næringsstoff

Romega har et naturlig innhold av det viktige næringsstoffet kolin som er viktig  for flere funksjoner i kroppen.

Blant annet:

- oppbygging av cellemembraner

- en velfungerende lever

- dannelse av hjernens signalstoff, acetylkolin

- for fosterutvikling og dannelse av nye celler

- for kroppens utnyttelse av fett og kolestrol

Med to små kapsler Romega Hjerne daglig, sikrer du deg både DHA og kolin, som begge er gunstige og essensielle næringsstoffer.

 

Derfor er Romega bra for deg

  1. Romega, med DHA fra norsk silderognolje er sunt for hjernen. Et daglig inntak av 250mg DHA bidrar til hjernens normale funksjon.
  2. Romega Hjerne inneholder DHA i fosfolipidform, som gir raskere opptak **, og ingen ekle fiskeoppstøt.
  3. Naturlig høyt innhold av det viktige næringsstoffet kolin.
  4. De sunne Romega Hjerne-kapslene er små og enkle å svelge. En bærekraftig kilde til naturlig sunnhet fra Norskehavet.
  5. Norske helsemyndigheter anbefaler alle å få i seg nok DHA* for å opprettholde en normal hjernehelse. Det kan du sikre deg deg med kun to små kapsler Romega. 
  6.  Romega er et innovativt og banebrytende produkt forsket frem og utviklet på Sunnmøre.

 

Velg norsk - velg trygt - velg Romega Hjerne

Romega, fra det børsnoterte norske bioteknologiselskapet Arctic Bioscience, er et trygt valg. Produktet er utviklet i Norge, og silderognen som blir brukt i Romega fanges i det kalde, rene og fine vannet utenfor norskekysten. Fra hovedkontoret på Sunnmøre formidles dette fantastiske råstoffet til ulike produkter i hele verden. Vi er opptatt av at kvaliteten på våre produkter skal tilfredsstille alles forventninger, og har både en egen kvalitetsavdeling og eget laboratorium.

 

 ** Cook et al. (2016). Bioavailability of Long Chain Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids from Phospholipid-Rich Herring Roe Oil in Men and Women with Mildly Elevated Triacylglycerols. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids


Introduksjonspris: Gratis

Alltid fri frakt for våre abonnenter

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk, jeg benytter meg av introtilbudet og får hele 2 måneders forbruk av Romega HJERNE GRATIS. Som abonnent får du faste forsendelser med Romega HJERNE hver andre måned for kun kr 398, portofritt tilsendt (kr 199 pr. mnd).