´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Kvinner smiler til kamera

Birgitte bruker Romega under graviditet og amming

Birgitte er 33 år og bor i Ulstein kommune på Sunnmøre. Hun er en travel småbarnsmor til tre gutter, hvorav to er tvillinger på ett år. Hun begynte med Romega mens hun gikk gravid.

Da jeg var gravid så ønsket jeg meg et omega-3-tilskudd av høy kvalitet, som både var bra for meg og for barna i magen, og som i tillegg var enkelt å ta. Jeg oppdaget Romega, og har bare gode erfaringer med det.

Et godt tilskudd i en travel hverdag

Når vi møter Birgitte forteller hun om søvnløse netter og en hektisk hverdag. Med tre små gutter er det nok å ta tak i, og hverdagen går ofte i ett. Birgitte har brukt Romega både under og etter svangerskapene sine, og mener det er et godt tilskudd å ha i hverdagen.

Jeg begynte å ta Romega mens jeg var gravid, og oppdaget at det verken gav meg sure oppstøt eller gjorde meg kvalm. Det er derfor veldig enkelt å la Romega bli en del av hverdagen når man er gravid og sliter med å ta kosttilskudd på grunn av kvalme.

Ønsker nok inntak av DHA

Birgitte er opptatt av hva hun får i seg gjennom kosten, særlig fordi hun fremdeles ammer tvillingene sine. Hun passer på at hun får i seg nok omega-3 og da spesielt den essensielle fettsyren DHA.

Jeg ammer fortsatt begge tvillingene mine, og er derfor ekstra opptatt av hva jeg spiser. Det jeg får gjennom kostholdet mitt vil også påvirke dem. Jeg vet at DHA bidrar til utvikling av barnas hjerne og øyne.* Det at Romega inneholder mye DHA er veldig positivt. Jeg er trygg på Romega som produkt, og vet at det gjør barna mine godt.

Vil fortsette å ta Romega for sin egen del

Birgitte er klar på at hun kommer til å fortsette med Romega, selv etter at hun er ferdig å amme.

Det at Romega er bra for min egen helse, gjør at jeg kommer til å fortsette med det – også når jeg er ferdig å amme».**

Vi vil takke Birgitte for å ha delt sin historie med oss, og er glade for at Romega er et fast inventar i hennes hverdag. 

*) Nyttevirkningen for normal hjerne- og øyeutvikling for fostre og diende spedbarn oppnås med et daglig inntak av DHA på 200 mg i tillegg til det anbefalte inntaket av omega-3-fettsyrer for voksne, dvs. 250 mg DHA og EPA. 
**) Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å ivareta normal hjerne- & synsfunksjon, og et inntak av 250 mg EPA og DHA bidrar til å ivareta normal hjertehelse.

Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® 180-kapsler

Intropris kun 249 NOK

Påfølgende forsendelser blir levert hver 3.måned for kun 498 NOK

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk, jeg benytter meg av introtilbudet og får halv pris på første forsendelse, og betaler kun kr 249. Som abonnent får du faste forsendelser hver 3.måned for kun kr 498., portofritt tilsendt ( kr 166 pr.mnd)

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du
angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har
du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får du automatisk et gratis og
uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du kan motta tilbud via sms, post, tlf. eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket via e-post eller telefon.