´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
mann men sort jakke og pannebånd smiler til kamera

Frode tar Romega for hjertet

Frode (58) fra Bergen og har i snart tre tiår vært en aktiv mosjonist, som liker å holde seg i form året rundt. For noen år siden, i sitt livs beste form, fikk han imidlertid noen uforutsette og plutselige hjerteproblemer.

Opptatt av hjertehelse

Etter i all hast å ha blitt kjørt til sykehus for en helsesjekk – og etter et par måneders påfølgende opptrening som hjertepasient – fikk han heldigvis klarsignal til å fortsette det aktive livet med treningen som han er så glad i. Frode mistet faren sin etter hjertestans i altfor ung alder, så helsen og forebygging har vært svært viktig, særlig hva gjelder hjertehelse.

Jeg leste meg opp på mye – både på hva jeg burde være påpasselig med og hva jeg burde innta mer av. Jeg levde jo rimelig sunt fra før av, så den kanskje viktigste lærdommen jeg fikk, var helseeffekten av å innta omega-3 daglig.*

Frode Monsen løper på fjellet

Overbevist om at omega-3 er bra for alle

Frode har hatt en sunn skepsis til kosttilskudd, men er overbevist om at Omega-3 er bra for alle - og ikke minst for hjertet.*

I tillegg til trening, er et sunt kosthold viktig. Selv om jeg prøver å spise mye fisk, så er nok det sunne fettet det som er vanskeligst å få i seg nok av. Derfor er Omega-3 det eneste kosttilskuddet jeg har tatt regelmessig sier han.

Tillitt til silderogn som råstoff

Frode har brukt mange ulike omega-3 produkter fra en rekke leverandører, fra råstoff av ørsmå plankton til torskelever og selspekk. De to siste årene har han brukt Romega daglig, og han er meget godt fornøyd med produktet. På en måte synes han også at det er ekstra tillitsvekkende å vite at Romega utvikles fra silderogn, selve byggesteinene til nytt liv fra den sunne silden, fisket i rene, norske farvann.

Har gode erfaringer med Romega

Erfaringene mine er i hvert fall gode. Ikke minst, så har hjertet også stort sett oppført seg eksemplarisk, heldigvis! Så Romega-kapslene vil fortsatt være en del av mitt daglige kosthold. Det blir omtrent som en ekstra helseforsikring.

Vi til takke Frode for å ha delt sin historie med oss, og er glade for at Romega er et fast inventar i hverdagen.

*) Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® 180-kapsler

Intropris kun 249 NOK

Påfølgende forsendelser blir levert hver 3.måned for kun 498 NOK

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk, jeg benytter meg av introtilbudet og får halv pris på første forsendelse, og betaler kun kr 249. Som abonnent får du faste forsendelser hver 3.måned for kun kr 498., portofritt tilsendt ( kr 166 pr.mnd)

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du
angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har
du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får du automatisk et gratis og
uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du kan motta tilbud via sms, post, tlf. eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket via e-post eller telefon.