icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Marianne har mange jern i ilden

Marianne har mange jern i ilden

Marianne (25) er en aktiv dame med mange jern i ilden. Hun er glad i å bruke tid med mannen og familien sin. På fritiden er trening og turer en viktig del av hverdagen.

Nå har jeg brukt Romega kapslene i snart to og et halvt år, og jeg er utrolig fornøyd. Jeg er glad for at jeg tok sjansen og testet de ut.

Ønsker gode næringsstoffer i en travel hverdag

Som frisør bruker Marianne store deler av dagen på beina, og er derfor ekstra opptatt av å få i seg næringsstoffer som hjelper henne å prestere i en travel hverdag.

Jeg er frisør, og bruker kroppen mye både jobb og på fritiden. Både trening og sunt kosthold er viktig for meg. Nå har jeg brukt kapslene i godt over 2 år, og erfaringene mine er fortsatt like gode.

Fornøyd med kundeservicen i Romega

Jeg er ikke bare fornøyd med produktet, men kundeservicen er også veldig god! Hvis man lurer på noe eller har noen spørsmål, så bruker de aldri lang tid på å svare og de er alltid så hyggelige.

Vi til takke Marianne for å ha delt sin historie med oss, og er glade for at Romega er et fast inventar i hverdagen.


Older Post Newer Post

Romega® Hjerne

149,00 NOK

Levering hver 2 måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega med DHA-fosfolipider for hjernehelsen.
For at du selv skal få oppleve Romega, gir vi deg hele 60 dagers forbruk for kun 149 kroner, direkte levert til din postkasse. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 40 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser annen hver måned for kun kr 199 pr måned (totalt kr 398) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema