icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Marianne har mange jern i ilden

Marianne har mange jern i ilden

Marianne (25) er en aktiv dame med mange jern i ilden. Hun er glad i å bruke tid med mannen og familien sin. På fritiden er trening og turer en viktig del av hverdagen.

Nå har jeg brukt Romega kapslene i snart to og et halvt år, og jeg er utrolig fornøyd. Jeg er glad for at jeg tok sjansen og testet de ut.

Ønsker gode næringsstoffer i en travel hverdag

Som frisør bruker Marianne store deler av dagen på beina, og er derfor ekstra opptatt av å få i seg næringsstoffer som hjelper henne å prestere i en travel hverdag.

Jeg er frisør, og bruker kroppen mye både jobb og på fritiden. Både trening og sunt kosthold er viktig for meg. Nå har jeg brukt kapslene i godt over 2 år, og erfaringene mine er fortsatt like gode.

Fornøyd med kundeservicen i Romega

Jeg er ikke bare fornøyd med produktet, men kundeservicen er også veldig god! Hvis man lurer på noe eller har noen spørsmål, så bruker de aldri lang tid på å svare og de er alltid så hyggelige.

Vi til takke Marianne for å ha delt sin historie med oss, og er glade for at Romega er et fast inventar i hverdagen.


Older Post Newer Post

Romega® Hjerne

149,00 NOK

Levering hver 2 måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk, jeg benytter meg av introtilbudet og får hele 2 måneders forbruk av Romega HJERNE til kun kr 149. Som abonnent får du faste forsendelser med Romega HJERNE hver andre måned for kun kr 398, portofritt tilsendt (kr 199 pr. mnd). Ingen bindingstid.