icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Kvinner smiler til kamera

Overbevist om at Romega er det riktige produktet for henne

Grete Bakken er 58 år, og bor på Hareid på Sunnmøre. Hun er en aktiv dame med mange jern i ilden. Hverdagen består av jobb, familie og diverse fritidsaktiviteter.

Vi møter Grete ved den nyrenoverte sjøbua til familien Bakken på Hareid. Det har tatt tid å få den i orden, men nå kan den endelig benyttes i sin helhet. Fra bua har man panoramautsikt over Sunnmørsalpene og Sulafjorden. Like utenfor kysten blir silda som brukes i Romega fisket av lokale fiskere.

Arctic Bioscience er lokalisert i nærområdet her på Sunnmøre, og jeg har vært klar over at de har forsket på og arbeidet med utvikling av marine ingredienser i flere år. Romega fikk jeg først vite om for 2 år siden, da en venninne anbefalte det for meg.

Ønsket et tilskudd for hjertet

Grete forteller at hun ønsket et omega-3-produkt som bidrar til å bevare normal hjertefunksjon. Hun fikk vite at Romega inneholder omega-3-fettsyrene EPA og DHA, som bidrar til god hjertehelse.*

Det er viktig for meg å bevare god helse, særlig fordi jeg er en travel dame. I hverdagen er jeg fysisk aktiv, og jeg holder meg i form gjennom gange, fjellturer og sykling. Så jeg ville i hovedsak ha et omega-3-produkt for hjertehelsen min.*

Hun forteller at valget falt på Romega siden det skiller seg fra mange andre omega-3-tilskudd, da Romega inneholder fosfolipider - en spesiell type fett.

Jeg fikk vite at Romega inneholder en annen type fett enn mange andre omega-3-tilskudd; en fettype som kan blandes med vann, noe som bidrar til at omega-3 tas raskere opp i kroppen. Dette synes jeg er positivt.

Et produkt med lokal tilhørighet

Grete setter pris på at produktet er lokalt utviklet på Sunnmøre, med et råstoff fra sild som er fisket langs kysten av Norge.

Jeg liker godt Romega fordi det er et kvalitetssikkert omega-3-produkt laget av rogn fra den norske vårgytende silda. Jeg har troen på kompetansen til folka bak Romega, så jeg føler meg trygg på produktet og nyttevirkningene det kan gi meg. Jeg er helt overbevist om at Romega er det riktige produktet for meg.

Vi vil takke Grete for å dele sin historie med oss, og er glade for at Romega er en del av hennes hverdag.

*) Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Older Post Newer Post

Romega® 180-kapsler

Intropris kun 249 NOK

Påfølgende forsendelser blir levert hver 3.måned for kun 498 NOK

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega med DHA-fosfolipider for hjernehelsen. For at
du selv skal få oppleve Romega, gir vi deg hele 90 dagers forbruk for kun 249
kroner, direkte levert til din postkasse. Du er ikke bundet til noe fremtidig
kjøp, men gir beskjed innen 40 dager etter at du har mottatt den første
sendingen med Romega hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som
abonnent får du faste forsendelser hver 3. måned for kun kr 498, vi spanderer
frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har
14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av
angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema