´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Kvinner smiler til kamera

Overbevist om at Romega er det riktige produktet for henne

Grete Bakken er 58 år, og bor på Hareid på Sunnmøre. Hun er en aktiv dame med mange jern i ilden. Hverdagen består av jobb, familie og diverse fritidsaktiviteter.

Vi møter Grete ved den nyrenoverte sjøbua til familien Bakken på Hareid. Det har tatt tid å få den i orden, men nå kan den endelig benyttes i sin helhet. Fra bua har man panoramautsikt over Sunnmørsalpene og Sulafjorden. Like utenfor kysten blir silda som brukes i Romega fisket av lokale fiskere.

Arctic Bioscience er lokalisert i nærområdet her på Sunnmøre, og jeg har vært klar over at de har forsket på og arbeidet med utvikling av marine ingredienser i flere år. Romega fikk jeg først vite om for 2 år siden, da en venninne anbefalte det for meg.

Ønsket et tilskudd for hjertet

Grete forteller at hun ønsket et omega-3-produkt som bidrar til å bevare normal hjertefunksjon. Hun fikk vite at Romega inneholder omega-3-fettsyrene EPA og DHA, som bidrar til god hjertehelse.*

Det er viktig for meg å bevare god helse, særlig fordi jeg er en travel dame. I hverdagen er jeg fysisk aktiv, og jeg holder meg i form gjennom gange, fjellturer og sykling. Så jeg ville i hovedsak ha et omega-3-produkt for hjertehelsen min.*

Hun forteller at valget falt på Romega siden det skiller seg fra mange andre omega-3-tilskudd, da Romega inneholder fosfolipider - en spesiell type fett.

Jeg fikk vite at Romega inneholder en annen type fett enn mange andre omega-3-tilskudd; en fettype som kan blandes med vann, noe som bidrar til at omega-3 tas raskere opp i kroppen. Dette synes jeg er positivt.

Et produkt med lokal tilhørighet

Grete setter pris på at produktet er lokalt utviklet på Sunnmøre, med et råstoff fra sild som er fisket langs kysten av Norge.

Jeg liker godt Romega fordi det er et kvalitetssikkert omega-3-produkt laget av rogn fra den norske vårgytende silda. Jeg har troen på kompetansen til folka bak Romega, så jeg føler meg trygg på produktet og nyttevirkningene det kan gi meg. Jeg er helt overbevist om at Romega er det riktige produktet for meg.

Vi vil takke Grete for å dele sin historie med oss, og er glade for at Romega er en del av hennes hverdag.

*) Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® 180-kapsler

Intropris kun 249 NOK

Påfølgende forsendelser blir levert hver 3.måned for kun 498 NOK

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk, jeg benytter meg av introtilbudet og får halv pris på første forsendelse, og betaler kun kr 249. Som abonnent får du faste forsendelser hver 3.måned for kun kr 498., portofritt tilsendt ( kr 166 pr.mnd)

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du
angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har
du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får du automatisk et gratis og
uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du kan motta tilbud via sms, post eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket via e-post eller telefon.