´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
sporty kvinne står foran grønne trær

Therese begynte å løpe i voksen alder

Therese er fra Hareid i Møre og Romsdal, men bor på Kampen i Oslo. Hun er en av landets aller beste kvinnelige ultraløpere, hvor hun har deltatt i internasjonale mesterskap seks ganger, og er fire ganger Norgesmester.

Jeg er 44 år, bor i Oslo, og jobber til daglig som ungdomsskolelærer. I tillegg er jeg ultraløper, har deltatt i internasjonale mesterskap seks ganger og er fire ganger Norgesmester. Det aller viktigste for meg er å fungere godt i hverdagen, og der er jeg ganske aktiv. Det er mye bevegelse i løpet av arbeidsdagen, i tillegg til at det gjerne blir en løpetur også. Det å ha overskudd i hverdagen er en livskvalitet jeg setter svært høyt, og som jeg får - takket være sunne produkter og riktig ernæring.

Men det har ikke alltid vært slik. Tidligere levde Therese et noe mer usunt liv, blant annet som storrøyker. Hun begynte å løpe først i voksen alder som følge av røykeslutten og påfølgende vektøkning. 

Et produkt med gode Omega-3  fettsyrer

Jeg fikk høre om Romega via noen bekjente i løpemiljøet. Jeg fikk høre at produktet har gode omega-3 fettsyrer, som er bra for blant annet hjertet.* Dette var også hovedgrunnene til at jeg begynte med Romega. Jeg ønsker en sunn kropp som kan løpe lenge, forteller Therese.

Faktum er i hvert fall at Therese har den norske rekorden på 24-timers løping på tredemølle, da hun i 2018 løp utrolige 217 kilometer på ett døgn!

*) Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Bruker Romega som en del av et sunt kosthold

Det er ikke slik at jeg har merket en «mirakuløs» endring siden jeg begynte å ta Romega, men jeg har en sunn kropp som tåler å være i aktivitet over lange perioder. Jeg er av den oppfatning at produktet bidrar som en del av et sunt og næringsrikt kosthold, sier Therese.

Som ultraløper belaster jeg kroppen i stor grad. Når jeg trener eller løper lange løp bryter jeg ned kroppen. Det er derfor ekstra viktig at jeg får i meg god og riktig kost, slik at kroppen bygger seg opp igjen. Jeg restituerer raskt, og riktig ernæring er helt sentralt i den prosessen. Jeg er ikke i tvil om at gode omega-3 fettsyrer er nødvendig for en sunn kropp. Når jeg spiser lite fisk er det desto viktigere med et tilskudd som Romega, avslutter hun.

Vi til takke Therese for å ha delt sin historie med oss, og er glade for at Romega er et fast inventar i hverdagen.

Therese Falk på løpetur


Eldre innlegg Nyere innlegg

Romega® HJERNE med B-vitaminer

Påfølgende forsendelser blir levert hver 4. måned for kun kr 796 (kr 199 pr mnd)

Introduksjonspris: GRATIS. Kun kr 79 i porto

Portofritt levert hver 4.måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Ja takk! Jeg bestiller abonnement på Romega HJERNE og får første forsendelse gratis. Jeg
betaler kun kr 79,- i porto. Som abonnent vil du motta faste forsendelser med Romega HJERNE hver fjerde måned, til en pris av kun kr 796, portofritt
tilsendt (kr 199 pr. måned).

Abonnementet har ingen bindingstid og kan stoppes
eller endres etter eget ønske, enten via e-post eller telefon, senest 14 dager før neste utsendelse. Dersom du angrer på din første bestilling etter å ha mottatt introduksjonstilbudet, har du 14 dagers angrerett.

Med abonnementet får
du automatisk et gratis og uforpliktende medlemskap i kundeklubben FRISK, og du
kan motta tilbud via sms, post eller e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket
via e-post eller telefon.