icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
sporty kvinne står foran grønne trær

Therese begynte å løpe i voksen alder

Therese er fra Hareid i Møre og Romsdal, men bor på Kampen i Oslo. Hun er en av landets aller beste kvinnelige ultraløpere, hvor hun har deltatt i internasjonale mesterskap seks ganger, og er fire ganger Norgesmester.

Jeg er 44 år, bor i Oslo, og jobber til daglig som ungdomsskolelærer. I tillegg er jeg ultraløper, har deltatt i internasjonale mesterskap seks ganger og er fire ganger Norgesmester. Det aller viktigste for meg er å fungere godt i hverdagen, og der er jeg ganske aktiv. Det er mye bevegelse i løpet av arbeidsdagen, i tillegg til at det gjerne blir en løpetur også. Det å ha overskudd i hverdagen er en livskvalitet jeg setter svært høyt, og som jeg får - takket være sunne produkter og riktig ernæring.

Men det har ikke alltid vært slik. Tidligere levde Therese et noe mer usunt liv, blant annet som storrøyker. Hun begynte å løpe først i voksen alder som følge av røykeslutten og påfølgende vektøkning. 

Et produkt med gode Omega-3  fettsyrer

Jeg fikk høre om Romega via noen bekjente i løpemiljøet. Jeg fikk høre at produktet har gode omega-3 fettsyrer, som er bra for blant annet hjertet.* Dette var også hovedgrunnene til at jeg begynte med Romega. Jeg ønsker en sunn kropp som kan løpe lenge, forteller Therese.

Faktum er i hvert fall at Therese har den norske rekorden på 24-timers løping på tredemølle, da hun i 2018 løp utrolige 217 kilometer på ett døgn!

*) Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Bruker Romega som en del av et sunt kosthold

Det er ikke slik at jeg har merket en «mirakuløs» endring siden jeg begynte å ta Romega, men jeg har en sunn kropp som tåler å være i aktivitet over lange perioder. Jeg er av den oppfatning at produktet bidrar som en del av et sunt og næringsrikt kosthold, sier Therese.

Som ultraløper belaster jeg kroppen i stor grad. Når jeg trener eller løper lange løp bryter jeg ned kroppen. Det er derfor ekstra viktig at jeg får i meg god og riktig kost, slik at kroppen bygger seg opp igjen. Jeg restituerer raskt, og riktig ernæring er helt sentralt i den prosessen. Jeg er ikke i tvil om at gode omega-3 fettsyrer er nødvendig for en sunn kropp. Når jeg spiser lite fisk er det desto viktigere med et tilskudd som Romega, avslutter hun.

Vi til takke Therese for å ha delt sin historie med oss, og er glade for at Romega er et fast inventar i hverdagen.

Therese Falk på løpetur


Older Post Newer Post

Romega® Hjerne

149,00 NOK

Levering hver 2 måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega med DHA-fosfolipider for hjernehelsen.
For at du selv skal få oppleve Romega, gir vi deg hele 60 dagers forbruk for kun 149 kroner, direkte levert til din postkasse. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 40 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser annen hver måned for kun kr 199 pr måned (totalt kr 398) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema