icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris
Vinner av SIVA-pris for bærekraft

Vinner av SIVA-prisen 2020

Visste du at Arctic Nutrition AS (nå Arctic Bioscience AS) vant SIVA-prisen i 2020? 

"Vi vil takke SIVA for førsteplassen. Heilt utruleg. Vi var djupt beæra av å være nominert, så vi vil takke alle som har stemt på oss, juryen i SIVA og den anerkjennelsen dette gir oss" - Ole Arne Eiksund, Daglig leder. 

Arctic Nutrition er vinner av SIVA-prisen

En pris for grønn omstilling

Arctic Nutrition AS ble i 2020 plukket ut som en av syv finalister til Siva-prisen, og var med det kandidat til å vinne en gevinst på 250.000 kr.

Siva er selskapet for industrivekst

Siva som selskap tilrettelegger for vekst og utvikling i industri og næringsliv. Om Siva-prisen skriver de:

«Innovasjon må til for å møte miljøutfordringene og målene som er satt nasjonalt og internasjonalt. Miljøriktige løsninger som samtidig er forretningsmessig bærekraftige vil bidra til å bringe verden nærmere klimanøytralitet uten at det forringer verdiskapning.

Formålet med Siva-prisen 2020 å løfte fram en virksomhet som har fått til vekst gjennom grønn omstilling.»

Siva-prisen delt ut for femte gang

Siva-prisen ble i 2020 delt ut for femte gang. NCE Maritime Clean Tech vant i 2016, Oslo Cancer Cluster Incubator i 2017, Brødrene Aa i 2018 og Hallingplast i 2019.

I 2020 fikk Siva inn nominasjoner på 26 miljø. Arctic Nutrition AS ble nominert av Martin Foldal fra Sunnmøre Kulturnæringshage, og ble deretter vurdert til finalen.

SIVA-prisen går til den virksomheten som utmerker seg på følgende kriterier:

 • Utvikler innovative produkter, tjenester, produksjonsmetoder, prosesser og løsninger som bidrar til grønn omstilling og vekst
 • Har bygget kultur for samhandling og kunnskapsdeling
   • mellom bransjer
   • på tvers av geografi
   • på tvers av tankesett
 • Har bidratt til fremvekst av fremtidsrettede næringer

Arctic Nutrition nominert for grønn omstilling

Det å ha fokus på bærekraft handler ikke kun om å være snill med miljøet, men også om å tenke smart og langsiktig. Gjennom innovativ teknologi får vi optimalisert utnyttelsen av den norske vårgytende silda, og bidrar slik til fremvekst av en fremtidsrettet næring.

Vi er stolte av å kunne tilby Romega, et produkt som er til fordel for både folkehelse og biomarin næring, og som i prosessen ivaretar og bygger på miljømessige hensyn.

Vi blir inspirert av at andre ser verdien av arbeidet vi gjør, også det som er rettet mot en grønn omstilling. Du kan lese mer om dette arbeidet her.

Vi i Arctic Nutrition takker ydmykt for SIVA-prisen. Dette er både motiverende og inspirerende for våre planer for fremtiden, og er stolte av at bærekraft er og vil være grunnleggende for hele vår virksomhet.


Older Post Newer Post

Romega® Hjerne

149,00 NOK

Levering hver 2 måned

*Du må godkjenne betingelsene før du kan bestille

*Du har ikke oppgitt riktig postnummer

*Du har ikke oppgitt riktig e-postadresse

Romega med DHA-fosfolipider for hjernehelsen.
For at du selv skal få oppleve Romega, gir vi deg hele 60 dagers forbruk for kun 149 kroner, direkte levert til din postkasse. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 40 dager etter at du har mottatt den første sendingen med Romega hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser annen hver måned for kun kr 199 pr måned (totalt kr 398) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Her kan du laste ned angrerettsskjema