´ --> icon-account icon-glass
✓ Ingen bindingstid ✓ Alltid fri frakt ✓ Intropris

En ny rutine i 2022

Ønsker du en ny rutine i 2022?

Spiser du for lite fisk i hverdagen og har et nyttårsforsett om å spise mer? Eller ønsker du rett og slett bare å starte året med en ny rutine som både er enkel og god for helsen?

Det er ikke uvanlig å starte et nytt år med nyttårsforsett og planer for hva året vil bringe. Mange nyttårsforsett kan likevel være vanskelig å etterleve. To små kapsler Romega på morgenkvisten er fort gjort. I tillegg leveres Romega jevnt og trutt hjem i postkassen din. I en travel hverdag kan det være greit å vite at noen ting går av seg selv. Så om du er ute etter en enkel rutine i 2022 så er kanskje et abonnement på Romega noe for deg?

Romega og kapsler

Hva er Romega®? 

  • Forsket frem og utviklet i Ørsta på Sunnmøre, og er utviklet av Arctic Bioscience som har forsket på lipider i over 20 år. 
  • Det eneste kosttilskuddet på det norske markedet som er foredlet fra silderogn.
  • En naturlig rik kilde til omega-3-fettsyren DHA, som bidrar til at hjernen skal opprettholde sine normale funksjoner.
  • En enkel rutine for en sunn hverdag - for deg som tenker litt ekstra på slikt!
Bilde av skrivebøker, bøker og Romega

Spesielt for din hjernehelse

Om du spiser for lite fet fisk, det vil si mindre enn 2-3 ganger i uken, så kan det være lurt å ta et tilskudd som gir deg omega-3. Om du i tillegg er opptatt av å bevare god hjernehelse, så kan Romega® være det riktige omega-3-kosttilskuddet for deg.

Romega® er en naturlig rik kilde til DHA. Kun to små kapsler inneholder 320 mg DHA, og i tillegg er DHA i Romega bundet til fosfolipider på samme måte som DHA i hjernen din. Det er dette som skiller Romega fra andre omega-3-kosttilskudd på markedet.

Prøv Romega - for en langsiktig investering i hjernen.

En Romega kapsel hentes opp fra Romega-boks

Vil du vite mer?

Les mer om omega-3-fettsyren DHA her

Les mer om fordelene med fosfolipider her 

Les om våre kunder sine erfaringer her 

Et daglig inntak av 250 mg DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Kun to små kapsler Romega inneholder hele 320 mg DHA.